Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekční ateliér COOP Projekce, projektování staveb. Architektura.

Obchodní projekt Ostrava. Projekční a architektonická kancelář. Zpracování: - studie - projekty staveb a interiéru - rekonstrukce.

Projekční kancelář. Projektová činnost: -projektant, architekt -stavby.

Generální projektant. Zpracování projektové dokumentace pro výstavbu: - administrativních budov - nemocnic a zdravotnických zařízení - letišť - vojenských objektů - budov pro vzdělávání a kulturu - dálniční a silniční sítě - městských komunikací - dopravní vybavenosti - mostních objektů a lávek pro pěší - vodních děl.

Zabýváme se stavebnictvím: - zajišťujeme návrhy a realizace staveb na klíč - konzultační a projekční práce - projektová dokumentace či stavební dozor.

Služby: - urbanismus, urbanistické a vyhledávací studie - územně plánovací dokumentace - regulační plány.

Služby: - odhady nemovitostí - projektová činnost ve výstavbě.

Kompletní projekty v oboru pozemních staveb: -rodinné domy -občanské stavby -průmyslové stavby -projekce, projektanti -stavební povolení -projekční kancelář.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, export, import, prodej, montáž: - mramor, žula, keramika, pískovec, přírodní kámen - kamenictví, kamenné desky, kameninové plochy - jurský mramor - úprava antik - pro krby - pískovce - ostatní přírodní materiály - pomníky, náhrobní desky - stavby - zajistíme subdodávky pro všechny stavby v ČR - ...

Návrhy, rekonstrukce: -interiéry.

Architektonické a inženýrské služby.

Kompletní stavbou rodinných domů na klíč. Projekce. Prodej a montáž podlahových krytin Zajišťujeme rozvody vody, plynu a topení Instalace podlahového topení, krbů Provádíme stavby plotů. Pokládáme zámkovou dlažbu Zajistíme kompletní realizaci zahrad. Specializací firmy jsou obklady a dlažby včetně návrhu. Firma provádí i kompletní ...

Práce : - stavební projekce - inženýrská činnost - dozorování staveb - poradenství ve stavebnictví - zprostředkování v oboru Novostavby, rekonstrukce, modernizace: - občanská vybavenost - rodinné a bytové domy - střešní nástavby a půdní vestavby - penziony, hotely - dílny, provozovny - školní kuchyně a velkokuchyně - mateřské a ...

Projekce: -gastronomické provozy.

Projekční a konstrukční kancelář: - schodišťové systémy ADACO. Výroba, montáž, prodej, maloobchod: - schodiště, schody, zábradlí, balkony.

Projektování a provádění staveb.

Reklama, reklamní návrhy. Architektonická kancelář Design. Grafika.

Projektování staveb (studie, projekty pro stavební povolení, realizaci stavby, zadávací dokumentace), inženýrská činnost - například zajišťování stavebního povolení. Zpracování Průkazu energetické náročnosti budov (PENB).

Činnost: - zateplování domů - realizace fasád - obklady, dlažby - stavby, rekonstrukce - inženýrské sítě - výkopové práce

Projekční činnost: - plynovody - regulační stanice - plynové kotelny - ústřední vytápění - sálavé vytápění Inženýrská činnost: - vytápění - plynárenství Energetika: - poradenská činnost v energetice Realizace: - kotelny - regulační stanice - ústřední vytápění - sálavé vytápění

Nabídka kompletních inženýrských služeb v oboru pozemní stavitelství včetně projektování, jednání s úřady, rozpočtů staveb a stavebního dozoru.

Projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví. Zpracováváme průkazy energetické náročnosti budovy PENB, energetické audity, energetické štítky obálky budovy, žádosti o dotace z programů ZU, OPZP, NP, projekty a posudky nízkoenergetických a pasivních domů, tepelně vlhkostní posudky konstrukcí, projektové dokumentace, statické posouzení staveb, ...

Architektonická kancelář. Provádí: - projektová a inženýrská činnost v investiční výstavbě - bytové a občanské stavby - průmyslové stavby Návrhy: - interiery - kompletní architektonická a projektová činnost.

Služby: -stavební kancelář -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.