Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Činnost: - architektonické a projekční práce

Služby: -projekce pozemních staveb -stavební dozor -koordinátor BOZP -průkazy energetické náročnosti budov PENB -soudní znalec v oborech ekonomika, rozpočtování, pozemní stavby.

Multidisciplinární projektová společnost. Nabízené služby : - kompletní projektová činnost - územní plánování - urbanismus - funkční a prostorová uspořádání - návrhy interiérů - branding - tvorba trržního konceptu. Ve všech uvedených oblastech nabízíme kompletní služby od fáze konceptu až po kolaudaci. Oblasti působnosti: - ...

Projektová, inženýrská a dodavatelská činnost, realizace technologických celků v oblasti chemického a potravinářského průmyslu, s možností na zakázku. Energetika a ekologie.

Stavební projekční kancelář: -projekce, projektant, projekční činnost -bytová projekce, průmyslová, občanská -hala, obce, domky.

Autorizovaný architekt. Služby v oblasti: -architektura -projekce -design

Zabýváme se novostavbami, rekonstrukcemi či projekcí a poradenstvím v oblasti stavebnictví. Nabízíme odvozy odpadu a suti v kontejnerech

Provádí: -projekty pozemních staveb, -požární bezpečnost staveb -projekty inž.sítí - kanalizace, voda, plyn Sdružení projektantů.

Projektování pozemních staveb. Práce: - projektuji od roku 1973 - projektování staveb podle potřeby zákazníků - zaměřování a vyhotovení současných stavů objektu, jako podklad pro projekty změn - inženýrské zajištění potřebných vyjádření a vyřízení územního rozhodnutí a stavebního povolení.

Projekty, projekce, inženýrská činnost. Inženýrsko-projektová firma. Služby: -investorská a inženýrská činnost -přípravná dokumentace a studie -územně plánovací dokumentace -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení -dokumentace pro realizaci staveb -dodavatelská dokumentace -dokumentace interiérů ...

Projekční kancelář. Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování).

DOPRAVNÍ STAVBY-PROJEKCE Projektová (projekční) činnost ve výstavbě, stavebnictví. Studie, projekty, konzultace, poradenství: -dopravní stavby (silnice, městské vozovky), vč.terénních úprav -úpravy ploch ve městech a obcích (náměstí, komunikace, chodníky, parkové a sadové úpravy) -sportoviště, sportovní plochy a zařízení ...

Stavební firma: -průmyslové,občanské,bytové stavby. Práce: -komplexní stavební práce -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -potraviny -stavebniny. Prodejna: -Smíšené zboží Lipina 77,76601 ...

Architektonická kancelář: -projekty pozemní stavby (bytová, občanská i průmyslová výstavba, rodinné domy, stacionáře, domy s pečovatelskou službou, LDN, rekonstrukce i novostavby) -inženýrská činnost a autorský dozor staveb -územní plány obcí a měst -regulační plány a územní studie, změny územních plánů -3D vizualizace -variantní řešení ...

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Projektová činnost ve výstavbě. Stavební projekce. Projektování pozemních staveb, statika, technická zařízení budov - tepelně technické výpočty a rozpočty staveb.

Projekty pozemních staveb: -komplexní projekty staveb a rekonstrukcí včetně protiradonových opatření -CAD studio - počítačové projektování -inženýrská činnost -poradenství a konzultace.

Vypracování: -projektové dokumentace od studie až po realizační projekt -stavební povolení -inženýring -autorský a stavební dozor.

Poskytování inženýrských služeb ve stavebnictví

Projektová a inženýrská kancelář. Projektování - pozemní stavby. Inženýring. Statika. Rekonstrukce a sanace. Půdní vestavby, nástavby. Průzkumy a diagnostika staveb. Zprostředkovatelská činnost. Autorizovaní inženýři v oborech: - pozemní stavby, statika, dynamika. Sídlo firmy: - Ivana Sekaniny 1802/11, Ostrava - Poruba.

Stavební firma-oblast železniční dopravy: -komplexní stavební práce -dopravní stavby na klíč -sanace a rekonstrukce železničního spodku a svršku -údržba-koleje, výhybky -projektová činnost -dohled kolejí, výhybek a firemních vleček s plnou právní odpovědností včetně odstraňování závad -revize, měření-koleje, výhybky. Zemní ...

Stavební firma. Stavby na klíč Rekonstrukce a opravy Fasády Kamenné zdivo Terénní úpravy Zahradní jezírka Realizace okrasných zahrad Projektová dokumentace.

Zabezpečujeme komplexně tyto činnosti: -vyhledání a zabezpečení stavebního pozemku -obstarání vstupních podkladů -vypracování projektové dokumentace od studie až po prováděcí projekt -vyřízení územního rozhodnutí -vyřízení stavebního povolení -vypracování rozpočtu staveb a výkazu výměr -provedení výběrového řízení ...