Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Činnost: - projekce a revize nízkonapěťových elektroinstalací do 1000 V - výpočty osvětlení - montáže hromosvodů

Projektování pozemních staveb, Stávající stavy Pasporty staveb Rodinné domky Stavby pro individualni rekreaci Změny staveb (stavební úpravy, přístavby, nástavby, vestavby) Drobné stavby Garáže, Dozory staveb, Inženýring staveb

Studie, projekce, konstrukce: -silnice a dálnice -městské komunikace.

Stavební práce, výstavba: - průmyslové i občanské stavby - stavební projekce - klempířské a pokrývačské práce - výškové, práce ve výškách. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Zámečnická výroba, kovovýroba.

Stavební projekce: -rodinné domy -technický dozor. Stavební firma: -kompletní dodávky staveb -vodoinstalatérské a topenářské práce -tesařské a pokrývačské -montáž sádrokartonových konstrukcí -zateplování fasád.

Služby: - projektová činnost ve stavebnictví

Služby: -projektování -pozemní stavby -technický dozor -stavební fyzika -tepelná technika -stavební akustika -osvětlení.

Velkoobchod: -spojovací materiál šrouby, matice, podložky, vruty -kotevní technika: kotvy, vrtáky, hmoždinky, šroubovací hroty BITY, chemické malty -stavební chemie MAPEI -tmely lepící, spárovací -hmoty stěrkové, sanační.

Výroba: -světelná a nesvětelná reklama -světelné výstrčky-jednostranné i oboustranné -světelné markýzy -reklamní polepy automobilů, výloh apod. -atiky benzinových čerpadel -světelné totemy pro benzinové stanice -písmena, logoznaky různé konstrukce.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - optimalizované systémy malých a středních energetických zdrojů - informační systémy pro ekologii - optimalizace zkoušky elektrických odlučovačů. Koncepce, studie, odborné posudky, odborné překlady: - služby v oblasti průmyslu, energetiky, státní správy, životního prostředí. Stavební činnost, ...

Stavební firma. Fasády. Průmyslové podlahy. Projektování průmyslových a občanských staveb. Jednoduché stavby. Občanské stavby. Pozemní stavby. Průmyslová a bytová výstavba na klíč. Průmyslové stavby. Rodinné domky na klíč. Stavební montážní součástky: -ocelové a z nerezové oceli.

Činnost, práce: -stavební -projekční -znalecká -realitní -prodej materiálu

Práce: -projektová činnost v investiční výstavbě.

Zajišťujeme : - architektonické návrhy a studie - kalkulace nákladů - stavební inženýring

Architektonická a projektová kancelář - vytváříme architektonické studie, projekty pro povolení stavby a realizační dokumentací.

EKOS PRAHA, a.s. pro Vás zajistí: provádění průmyslových a komerčních objektů provádění inženýrských staveb práce architektů a projektantů inženýrské činnosti poradenské činnosti při výběru stavebních pozemků S rozsahem a kvalitou projektových, stavebních a řemeslných prací naší stavební společnosti je možné se seznámit na ...

Projekční kancelář: -projektová dokumentace -architektonické studio -inženýrská činnost. -kopírovací studio (barva, A0**).

Výstavba a realizace staveb pro bytovou a komerční klientelu. Stavební inženýring, architektonická řešení. Prodej materiálu. Realitní činnost, financování projektů - prodej, hypotéky, pozemky. Stavby: - domy - provozovny - garáže - chaty - dílčí části: zeď, plot, altán...

Architekti. Architektonický návrh, služby: -navrhování všech typů staveb -administrativní, veřejné budovy, hotely -sportovní a průmyslové objekty -bytové a rodinné domy -interiéry -návrhy městských prostor -urbanistická studie, řešení zahrady Služby: -projektové práce jak pro legislativní projednání (územní rozhodnutí, stavební ...

inženýrská činnost v oblasti stavebnictví poradenská činnost v oblasti stavebnictví projektová činnost v investiční výstavbě

Projektová příprava a realizace: - stavby - ocelové konstrukce - kotelny - rozvody potrubí - topení včetně revizí - revize tlakových nádob. Prodej: - průmyslové armatury. Servis, oprava: - pojistné ventily - tlakoměry.

Generální dodavatel staveb: - stavby bytové, průmyslové stavby - výrobní a skladovací haly, stavby občanské vybavenosti, sdministrativní budovy. - inženýrská činnost - projektové dokumentace Držitel certifikátu: - ČSN EN ISO 9001 A 14000