Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Kompletní projekty: -pozemní stavby -specielní ocelové a železobetonové konstrukce -rekonstrukce, návrhy nových komunikací -znalecké posudky.

Nabízíme projektování bytových a kancelářských objektů včetně jejich oprav a rekonstrukce památkově chráněných objektů.

Nabízíme výstavbu nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb na klíč. Od vyprojektování až po samotnou realizaci. Naše zkušenosti, pečlivost, preciznost a nadšení pro věc jsou pro Vás dostatečnou zárukou kvalitně odvedené práce. Výsledkem celého projektu by měl být spokojený zákazník, který bude v budoucnu méně závislý na cenách energie. ...

Kompletní dodávky staveb. Sádrokartonové konstrukce a podhledy firmy KNAUF. Zajištění kompletní projektové dokumentace.

Stavby. Speciální práce ve výškách: - nátěry, výměny plášťů skladových sil, ocelové konstrukce - stavba na klíč - projekční činnost - nákup a prodej stavebních pozemků. Sídlo firmy, poštovní a fakturační adresa: - Jan Novotný - MONSTAV Anežky Malé 514 500 06 Hradec Králové

Projekční a realizační činnost v oblasti pozemních staveb, inženýrská činnost, technické dozory staveb. RD, haly, občanská vybavenost, průmyslové a zemedělské objekty. Autirizace.

Projekce: -energetické -topné systémy. Pozemní a inženýrské stavitelství. Projekce, provádění: -stavby - bytové, občanské, inženýrské -energetické poradenství -správa a údržba nemovitostí -zastupování investorů.

Služby: -konzultace, studie -projekty, prováděcí projekty -rozpočty pro podnikatelské a hypoteční úvěry -nabídky pro výběrová řízení staveb -rozpočty pro památkové objekty.

Architektonická, projekční kancelář. Stavební projekce. Inženýrská činnost.

Projekce: -zdravotně technické instalace -vnitřní i vnější plynovody -fontány -technologická zařízení bazénů -čistírny odpadních vod -technologická zařízení gastronomických provozů -stavby občanské výstavby a profesí TZB (formou subdodávek). Tvorba a prodej software: -kreslení vnitřní kanalizace -rozvody teplé užitkové ...

Služby: - projekční činnost ve výstavbě

Projekce, inženýrská činnost: - stavby. Účetnictví: - daně - podvojné - personální, mzdová agenda - poradenství.

Projektování dřevostaveb a dřevěných konstrukcí. Projektování od návrhu po zhotovení. Vizualizace.

Projekce, projekční činnost: -územně projektové dokumentace -zaměřování -projekty přestaveb a rekonstrukcí stávajících objektů -dokumentace pro územní a stavební řízení, pro provádění staveb -sanační opatření objektu.

Projekční kancelář v oblasti vytápění, plynových přípojek, rozvodů plynu a zdravotechniky. Stavební projekce.

Stavby-dodávka, montáž: -opláštění hal, opláštěné haly -nezateplené oboustranný lakovaný plech, zateplené PUR panely -přípravné zemní práce, demolice objektů, projektová činnost ve výstavbě. Stavební práce: -stavební práce strojem UNC 060 -práce rypadlem Predator 425 -práce vibračním válem ( 800 Kg ) -montáže ocelových ...

Projekční a inženýrská činnost.

Služby: -stavební a projekční práce -stavebně projekční činnost -stavební dozor investora -stavební dozor projektantský -odborné vedení realizace staveb -stavební práce.

Projektová kancelář. Projekce, projektování: - pozemní stavby, pozemní stavitelství - nízkoenergetické a pasivní domy - rodinné domy standartní - rekonstrukce, přístavby a stavební úpravy. Inženýring. Stavební dozor.

Konsultační inženýrství pro nemovitosti -odborný servis kolem pozemků a staveb -podpora prodeje nemovitostí s individuálním vyhledáváním konkrétních investorů -změny některých územně-plánovacích dokumentací -ochrana restituční podstaty, správa a výkon oprávněných nároků -ostatní nemovitostní služby Zprostředkování: ...

Projekce, projekční práce: - architektonické studie - projektové dokumentace pro územní a stavební řešení - realizační projekty. Realizace staveb: - autorský a technický dozor - poradenská činnost v oblasti pozemních staveb.

Projekční a poradenská kancelář zaměřená na problematiku hydroizolační a tepelněizolační techniky, energetiky a revitalizace a rekonstrukce bytových i nebytových staveb. Zpracováváme posudky a projekty sanací, zateplení a rekonstrukcí staveb, energetické dokumenty (energetický audit, průkaz energetické náročnosti budovy, energetická studie). ...

Kancelář: - Slívova 634/17 (Areál COLORMIX), Ostrava Hranečník. Projekční činnost ve stavebnictví: - projekční činnost - koordinátorská činnost - příprava dokumentů - energetické hodnocení budov.