Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Naše služby: - architektonická a inženýrská činnost.

Služby: -tvorba architektonické návrhy -projekce. Nabídka autorského a technického dozoru při realizaci.

Projekční kancelář. Zprostředkovatelská činnost. Obchodní činnost. Provozovna: - Krnov, 9. května 528/11.

Stavební firma: - stavby, stavební práce - stavební projekce.

Projektování, projekce: -pozemní a dopravní stavby. Inženýrská činnost.

Realitní, investorská a inženýrská činnost. Služby: -doprava sypkých materiálů, palivového dřeva -odvoz stavební suti a jiných odpadů -nabídka výkopových a zemních prací.

Služby: -územní plány -urbanistické studie -architektonické studie -projekty.

Stavební činnost: - pozemní stavby - výstavba rodinných domů na klíč - zateplování budov. Práce: - dlaždičské - instalatérské - elektromontážní - topenářské.

Projektová a poradenská činnost. Služby: -projekce -poradenství v oboru.

Naše služby: - projektová činnost v investiční výstavbě.

Poskytujeme: - projektové a inženýrské služby ve stavebnictví.

Projektování: - pozemní stavby.

Naše služby: - projekční a inženýrské práce.

Naše služby: - stavební projekce.

Služby: - architektura - design - stavební projekce - komerční a občanské stavby - inženýring - urbanistické studie - stavební a technický dozor - studie a projekty interiérů.

Nabízíme: -projektová činnost ve výstavbě -katalogové projekty rodinných domů -vypracování situace osazení včetně přípojek -změny projektů -stavební povolení -stavební dozor -výběr dodavatele -realizace staveb.

Stavební a projektová činnost. Výstavba - stavby: - občanské - bytové - průmyslové - inženýrské, vč. sídlištních celků. Stavební projekce.

Služby: - projekční a inženýrská kancelář. - projekty a rozpočty - bytová výstavba.

Projekce - projekty, studie, vizualizace. Inženýring - odborné vedení staveb, technický dozor. Statika - posudky a hodnocení konstrukcí. Rozpočty a kalkulace.

Projekční činnost: - projektová dokumentace - rekonstrukce.