Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekční, stavební, inženýrská činnost.

Služby: - projekční činnost v oboru pozemních a vodohospodářských staveb.

Projektování pozemních staveb.

Naše služby: - tvorba projektové dokumentace - rekonstrukce staveb - inženýrská činnost - stavební dozor.

Nasše služby: - stavební projekce - inženýrská činnost.

Služby: -projektová dokumentace novostaveb rodinných domů, rekreačních objektů, rekonstrukcí, půdních vestaveb a přístaveb.

Projektová činnost v investiční výstavbě. Stavební činnost.

Stavební firma: -pozemní stavby -vodohospodářské stavby -projekce -zemní práce -autodoprava.

Projekční a inženýrská kancelář. Stavební projekce.

Projektování technických zařízení budov. -vytápění -vzduchotechnika -klimatizace -chlazení -plyn

Provádí: - stavebně technické průzkumy - služby autorizovaných osob ( pozemní stavby, statika ). Projekční činnost.

Stavební firma. Rekonstrukce panelových a bytových domů -zateplení obvodového a střešního pláště, výměna oken, dveří, vnitřní rozvody, nástavby, vestavby, rekonstrukce balkónů a lodžií -projekční a inženýrská činnost. -dodavatel Zelená úsporám

Inženýrská a projektová činnost ve výstavbě. -pozemní stavby -dopravní stavby -technika prostředí

Stavby, stavební činnost: - rodinné domy - na klíč, projektová dokumentace, stavební povolení. Rekonstrukce, opravy: - stavební objekty. Stavební dozor, inženýrská činnost pozemních staveb, komunikací. Přestavby - vestavby: - byty do půdních prostorů. Chodníky, komunikace - dlážděné, asfaltové.

Autorizovaný stavitel, inženýrská činnost, stavební dozor.

D. a K. správa s.r.o. se zabývá správou a pronájmem nemovitostí. Správa nemovitostí: - správa a údržba nemovitostí, velkých bytových komplexů, administrativních budov, vil a bytů. Ekonomický servis: - kompletní vedení účetnictví vlastníků domů, bytových družstev, společenství vlastníků - daňové poradenství. Právní servis: - pomoc ...

Projektová kancelář: - stavební projekce

Inženýrské a pozemní stavitelství Orlová. Stavební projekce. Stavby, stavební činnost. Rekonstrukce a statické zabezpečení staveb. Výstavba: - domy, silnice, mosty, kanalizace a ČOV.

Projektování: -kompletní služby až po výběr dodavatele stavby -inženýrská činnost -zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení -zakreslení stávajícího stavu vaší nemovitosti -kompletní studie a projekty -novostavby, rekonstrukce, půdní vestavby a interiéry - specializace oprava památkově chráněných staveb.