Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekce: - stavby - statika a dynamika staveb. Inženýrská činnost.

Projekční kancelář, projektant. Projekty staveb: - bytových - občanských - průmyslových - inženýrských.

Projekce, vypracování projektu staveb: - rodinné zemědelské farmy - rostlinné výroby linky na obilí silážní žlaby sklady sena a slámy - živočišné výroby stáje pro skot prasata drůbež Zajištění dodavatelů: - stavební a technologické části. Poradenství v zemědělství.

Řízení a dodávky staveb. Kompletní inženýrská a projektová činnost ve výstavbě.

Projektové a inženýrské činnosti ve stavebnictví.

Služby: -stavební projekce -stavební inženýrství.

Vypracuji projektovou dokumentaci, projekty dílčích objektů ( nástavby, přístavby, vestavby...), zhotovení 3D vizualizalizací objektů, možná i poradenská činnost v oblasti stavitelství, zakreslení stávajícího stavu objektu, překreslování původních výkresů...

Stavební činnost: - výstavba - rodinné domy na klíč - stavební projekce - stavební dozor. Specializace na dřevěné lepené a vazníkové konstrukce, krovy, střešní krytiny. Pronájem: - nebytové, skladové prostory.

Projekční kancelář, stavební projekce, projektování

Projektová činnost, projektování: -vodohospodářské stavby -vodovody -kanalizace -úpravy menších vodních toků -protipovodňová opatření -skládky odpadů -revitalizace toků.

Architektonický atelier. Projektování a realizace pozemních a inženýrských staveb.

Projekční práce. Inženýrská činnost. Autorský dozor pocelou dobu stavby.

Projektování ve výstavbě. Projektant, projekční činnost.

Provádíme: - geodetické práce. Zajišťujeme: - vyhotovení geometrických plánů, vytyčování hranic, vytyčování staveb, měření jeřábových drah, mapové podklady pro projekty, zaměření skutečného provedení staveb a další geodetické práce.

Architektonický ateliér, architekt. Projekce, projekční práce: - stavební.

Projekce stavební, statické výpočty a posudky, vizualizace

Profmonolit Práce: -stavební projekce. -provádělí staveb.

Autorizovaný architekt nabízí profesionální kreativní tvorbu, design, 3D, studie, projekty, realizace, koordinace dodávek "na klíč", kontrola skutečné prostavěnosti.

Technická, inženýrská a projektová činnost v energetické výstavbě.

Zajištění: - stavební dozor a inženýrské činnosti v oblasti pozemního stavitelství.

Stavební činnost. Projekce, výstavba: - rodinné domy s vyhřívanou základovou deskou a systémem podlahového vytápění (ekologické rodinné domy). Postavíme dům za 3 měsíce. Zastoupení polské firmy na území České republiky.

Architektonické a inženýrské služby - projektová činnost

Stavební firma, výstavba: - standartní rodinné domy - luxusní rodinné domy - občanská a bytová výstavba - průmyslové stavby - stavby na klíč - rekonstrukce objektů - modernizace a opravy - dlažby a obklady - zateplování objektů - zajištění projektových prací.