Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projektová činnost - pozemní a vodohospodářské stavby •architektonické návrhy staveb •objemové studie k investičním záměrům •projektová dokumentace pro územní řízení pozemních i vodohospodářských staveb •projektová dokumentace pro stavební povolení pozemních i vodohospodářských staveb •dokumentace k výběru dodavatele stavby •projektová ...

Projektová činnost: -zaměřování a vykreslování starých stavů -návrhy rekonstrukcí objektů -studie objektů -projekty nových objektů (pro stavební povolení i realizační) -vedení staveb, technický a autorský dozor -inženýrská činnost, vyřízení stavebního povolení -zajištění a příprava podkladů pro výběr dodavatele stavby -realizace ...

Projektování: -komunikace silniční a městské -dopravní stavby -terénní úpravy -venkovní úpravy kolem objektů.

Architektonický ateliér. Stavební projekce.

Naše stavební společnost provádí veškeré stavební práce tj. výstavba rodinných domů, dřevostaveb, rekonstrukce domů a bytů. Klademe důraz na kvalitu a pořádek na pracovišti. Provádíme exkluzivní úpravy interiérů tj. nadstandartní obklady a dlažby, benátské štuky, sádrové omítky, sádrokartony. Veškeré zednické, instalatérské, elektrikářské, ...

Nabízíme projektování a stavební práce v oblasti občanské a bytové výstavby.

Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě.

Projektování, stavební projekce, projekční kancelář: -stavby.

Projektová a inženýrská činnost: -projekce -individuální projekty -typové projekty.

Služby: -design nábytku a ostatního zařízení interiéru -architektura a koncepce uspořádání interiéru obytného i profesního -konstrukční práce, příprava pro výrobu -stavební a řemeslné úpravy -zařizovaného objektu, stavební příprava -stavební projekty.

Služby: -projektová činnost -inženýrská činnost -technická pomoc ve stavebnictví.

Projekce, statika staveb. Projekční a inženýrská kancelář.

Projektování pozemních staveb - stavební dozor - návrhy požárně bezpečnostní řešení

Nabízíme: - projektovou činnost a investorsko - inženýrskou činnost ve výstavbě.

Projektový ateliér Liberec: - projektová činnost v investiční výstavbě - investorsko - inženýrská činnost ve stavebnictví.

Projekce: -stavební. Obchodně-zprostředkovatelksá činnost.

Služby - stavební inženýring: - vypracování projektové dokumentace - výpisy a kopie katastrální mapy - územní rozhodnutí - stavební povolení - výběr nejvhodnější stavební firmy - odborný dozor kvalifikovanou osobou - kolaudační rozhodnutí - znalecké posudky, třžní ocenění - výpočet daně z nemovitostí.

Služby: -projekčně-inženýrská činnost -stavebně-dodavatelská činnost -bankovní bezpečností produkty -trezorové skříně -komorové trezory -noční trezory -trezory na ochranu médií.

Výstavba: -nízkoenergetické a pasivní rodinné domy Komplexní služby spojené s výstavbou RD: -návrhy, projekce, stavební řízení, vyřízení úvěru, hypotéky, dotace, kolaudace. -nové rodinné domy na Mladcové ve Zlíně.

Stavební firma, stavby. Provádění staveb, rekonstrukce a odstraňování. Projektová činnost, projekce ve výstavbě, stavební projekce. Investorská a inženýrská činnost. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce a průmyslové nátěry.

Projekce, projektování: - projektová dokumentace - architektonické práce. Projektování staveb a provádění inženýrské činnosti ve výstavbě. Projekční a inženýrská činnost ve výstavbě. Projekty staveb občanských, administrativních, technologické celky energetické kotelny.