Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Stavby, konstrukce: - výstavba - rodinné domy, domky - projekční a inženýrská kancelář D projekt. Stavební práce: - betonáž, ukládání výztuže, zdění. Výroba: - kovové konstrukce a konstrukce z lehkých kovů. Vypracování stavební a montážní dokumentace. Pronájem: - stavební stroje.

Projektová, zprostředkovatelská a inženýrská činnost: -stavby, interiéry, zahradní architektura -stavby občanské, bytové, rodinné a nájemní domy -průmyslové stavby, sklady, obchody -půdní vestavby, nástavby -banky, pošty, lékařské ordinace, lékárny, nemocnice, hotely, restaurace, cukrárny, obchody, kanceláře.

Ateliér Libra Komplexní projektová činnost ve výstavbě - studie interiérů, exteriérů, zahrad - originální řešení interiérů rodinných domů - originální řešení interiérů - kompletní inženýrská činnost. Moderní architektura.

Projekce, projekční činnost ve výstavbě.

Architektura, architektonické studie: -rodinné domy -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba. Stavební projekce. Urbanismus. Komplexní služby v oblasti: -návrhy a vybavení interiérů bytových i veřejných. Design interiéru: -prvky pro sériovouo výrobu.

Projekční kancelář (projekce).

Stavby, stavební práce. Projekce, projektová činnost.

Stavební a obchodní společnost. Stavební práce: - vodohospodářské stavby - inženýrské stavby (kanalizace, vodovody, veřejně přístupná sportoviště, komunikace pro pěší) - projekce, projektová činnost.

Projektová činnost ve výstavbě - stavební práce

Stavební projekce. Projektová a inženýrská činnost. Projektování pozemních staveb.

Provádí: - inženýrsko-investorská činnost - poradenství - projektové práce.

Činnost: - řez konstrukce - katalogové domy - konstrukce - inspirační domy - katalog DEKHOME - projekty dřevostaveb - domy ACHAT kombi - domy PINUS vario - bytový dům DOMOV - hrubé stavby k dokončení - financování dřevostaveb

Inženýrská činnost ve výstavbě.

Projekce: - investorská a projektová činnost - projekty bytů.

Projektová a inženýrská činnost, provádění staveb. Energetika. Dobývání a úprava nerostů. Vodní hospodářství a vodní stavby. Odpadové hospodářství. Doprava na nakládání s materiálem.

Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Projekty staveb: -bytových -občanských -rekreačních a průmyslových. Rekonstrukce staveb. Zajištění územního rozhodnutí, stavebního povolení.

Provádí: -novostavby rodinných domů -opravy a stavební úpravy domů -projektování pozemních staveb -sanace vlhkosti a plísní -repase oken a dveří. Činnost: -znalecká a inženýrská -obchodní. Dodavatel stavebního systému DURISOL.

Odhadce majetku v oboru oceňování nemovitostí. Autorizovaný stavitel, stavební dozor, projektová dokumentace. Autorizovaný projektant požírní bezpečnosti staveb. Odborně způsobilá osoba v oboru požární ochrany. Odborně způsobilá osoba bezpečnostní technické služby. Autorizovaná osoba pro nakládání s nebezpečnými látkami. Metodika ...

Stavební firma: - inženýrská činnost ve stavebnictví - přípravné práce pro stavby a provádění staveb.

Projektování, oceňování majetku, inženýrská činnost.

Stavební činnost, projekce: - stavby občanské, průmyslové, bytové, inženýrské.

Stavební firma. Fasády. Průmyslové podlahy. Projektování průmyslových a občanských staveb. Jednoduché stavby. Občanské stavby. Pozemní stavby. Průmyslová a bytová výstavba na klíč. Průmyslové stavby. Rodinné domky na klíč. Stavební montážní součástky: -ocelové a z nerezové oceli. Nátěry fasád. Opravy fasád. Průmyslové demoliční ...