Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekce pozemních staveb. Služby: - architektonické - inženýrské.

Autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby. Soudní znalec v oboru stavebnictví a ekonomika. - Technická podpora při výstavbě - Architektura - Návrhy a projekty staveb - Soudní znalecké posudky - Vady a poruchy staveb - Ceny a odhady nemovitostí - Obvyklé tržní ceny nemovitostí - Komplexní řešení staveb

Geometrické plány. Geodetická činnost ve výstavbě. Projektování pozemkových úprav. Pozemkové úpravy.

Služby: - projektová činnost ve výstavbě

Autorizovaný stavitel. Služby: -architektonické -inženýrské -projektování Výstavby: -pozemní a inženýrské stavby Pozemní a inženýrské stavitelství.

Projekční činnost. Inženýrská činnost. Poradenská činnost. Zelená úsporám. Program panel. Vizualizace staveb.

Inženýrská a projektová činnost v oblasti dopravních a inženýrských staveb.

Stavební firma, činnost: -stavební činnost v širokém rozsahu -projekční práce (projekce) vč. vyřízení stavebního povolení a jednání s příslušnými orgány - stavby na klíč. Zpracování kulatiny: -výroba a montáž střešní krovy -realitní činnost -prodej řeziva.

Služby: - projektová činnost ve výstavbě

Posudky, projekty: - statika, - dynamické projekty, - nosné konstrukce.

Stavební projekce. Příprava staveb. Inženýrská činnost.

Služby: -inženýrské služby v investiční výstavbě -odborný stavební dozor -realizace staveb na klíč.

Projekt, dodávky, výstavba, rekonstrukce, opravy, údržba, poradenství: -nové budovy, rodinné domy, obchody, sklady, školy -půdní vestavby -památkové objekty. Speciální práce: -injektáž epoxyakrylátovou pryskyřicí -sanační omítky Bayosan (schváleno památkovým úřadem). Práce řemesel: -podlahář (PVC*, korek, parkety, koberec, ...

Služby: - realizace dřevěných staveb a konstrukcí převážně skeletového typu - zajištění potřebné projektové přípravy pro stavební povolení a detailní dokumentaci pro vlastní provádění staveb. - možnost vlastního architektonického řešení stavby nebo kompletní servis - použití certifikovaných ekologických materiálů - stavební dokončenost ...

Technologie a služby pro zpracování ropy a plynu v rafinérském, petrochemickém, chemickém a farmaceutickém průmyslu.

Naše služby: - zpracování energetických auditů a studií - zpracování projektové dokumentace - výstavba, opravy, rekonstrukce a servis tech. zařízení budov a liniových staveb.

Služby: -projekční kancelář -architektonická činnost -architektura, stavby, rodinné domy, administrativní budovy, průmyslové stavby -návrhy interiérů -návrhy nábytku a bytových doplňků -urbanismus, urbanistické studie -povodňové plány -autorský dozor.

A. Monitoring insolvenčního rejstříku, poskytování software B. Stavební development, stavební činnost

Vašák&Partneři - Postavit dům za 1 milion korun - Utopie či skutečnost? Chcete na své parcele stavět rodinný dům? Hledáte nejlepší ceny projektů stavby na klíč, ale ne za cenu ošizené kvality? Jste na správném místě!

Projektová, konzultační a inženýrská firma. Specializace - problematika dopravních staveb. Projektování dopravních a inženýrských staveb. Inženýring.

Stavební inženýrství. Projekce: - stavební. Stavební dozor, inženýrská činnost ve výstavbě.

Projektování inženýrských staveb. Stavební projekce (komunikace, silnice).

Projektová a inženýrská kancelář: - stavební projekce (stavby).