Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekce: - pozemní stavby (rodinné domy, bytové domy, občanské stavby, průmyslové stavby) - akustika - hluk (akustické a hlukové studie, výpočet hluku z dopravy) - výpočet denního osvětlení ve stavbách, proslunění

Projekce, poradenství: -stavební. Kompletní stavební dokumentace.

Činnost: - projekční činnost ve stavebnictví v oboru statika a dynamika staveb, - členství v České komoře autorizovaných inženýrů a techniků, - osvědčení o autorizaci v oboru statika a dynamika staveb, - žb montované i monolitické konstrukce, - ocelové i dřevěné konstrukce, - pilotové i plošné založení, pažení, ...

Vodohospodářské stavby: Hlavní oblasti činnosti: -vodní hospodářství -průmyslové a energetické stavby -pozemní stavby -podzemní stavby, tunely a štoly -inženýrské sítě -stavby odpadového hospodářství -technologické vybavení staveb. Hlavní obory činnosti: -inženýring -projektování -posuzování vlivu na životní prostředí ...

Projektový ateliér. Služby: -inženýrská činnost -projekce -projekt -stavby

Služby: -projektování pozemních staveb.

Stavební firma: -fasády (zateplení, omítky, opravy) -rekonstrukce -interiéry (návrhy a realizace v CAD systému) -půdní vestavby -veškeré stavební práce -vodo-topo -elektro rozvody -obklady -dlažby -projekty, realizace a údržba zahrad, veřejných ploch a parků + závlaha a pokládka trávníků.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - bytová a nebytová výstavba - bazény - průmyslové stavby - komplexní dodávka staveb - rekonstrukce historických objektů - projektová dokumentace - dokumentace pro zelenou úsporám.

Pozemní stavitelství: -projektová a inženýrská činnost -projektová dokumentace -program zelená úsporám

Služby: -architektonické -inženýrské. Zaměření na pozemní stavby.

Projekce, projektování: -kanalizace -studní -plynovodů -venkovních vodovodů -menších čerpacích stanic.

Architektonická a inženýrská kancelář. Služby: -architektonické -inženýrské -projekce, projektování.

Projekční kancelář: Projekční činnost v investiční výstavbě - architektonické studie, dokumentace k územnímu řízení , ke stavebnímu povolení, pro realizaci staveb, projekty interiérů , inženýrská činnost

Projektová činnost ve stavebnictví.

Provádíme: -montáže sádrokartonových konstrukcí -půdní vestavby -kazetové podhledy -příčky a šikminy -zateplování fasád rodinných domů, zelená úsporám -různé stavební práce -rekonstrukce koupelen obklady, dlažby.

Služby: - stavební management - inženýrsko investorská činnost - projektová činnost - oceňování staveb, včetně kontrolní činnosti - technické, autorské a stavební dozorování - realizace staveb

Projekční kancelář: -projektová činnost ve výstavbě -rekonstrukce -novostavby -drobná architektura, zahradní a krajinářská tvorba -interiérová tvorba -urbanismus a územní plánování. Architektonické studie, návrhy a projekty staveb a interiérů, občanské a obytné stavby, vestavby.

Architektonická a inženýrská činnost: -vypracování projektové dokumentace -stavební dozor -poradenství ve stavebnictví.

Činnosti: -znalecké posudky -projekty, rozpočty staveb -služby projektového managera.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: -na klíč, komplexní stavební práce -bytová jádra -nástavby, půdní vestavby. Práce: -stavební projekce, projekční -demolice -zemní a výkopové práce. Autodoprava, doprava, přeprava: -Avia s hydraulickou rukou.

Stavební podnikatel. Služby: -stavební projekce -rozpočty staveb -výběr dodavatele -technický dozor -stavební poradenství -realizace stavebních prací.

Izolace v nízkoenergetických a pasivních domech, hliněné omítky, ozeleněné střechy, návrh a design budov

Projektování, projekce, projekty: -stavby -vodo, topo, topení, plyn -elektroinstalace -elektrická zařízení.

Služby: -architektonické a inženýrské činnosti -včetně projektování.