Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projektová a inženýrská činnost. Projekty, projektování: - průmyslové stavby - stavby pro pyrotechniku - občanské, bytové stavby - sportovní stavby. Stavební projekce. Odborné posuzování staveb ze stavebně-energetického hlediska - vypracovávání energetické audity. Zajišťování kontrolní činnost na stavbách - investorský technický ...

Projektová činnost ve stavebnictví.

Projektová a inženýrská kancelář Pardubice – - projektová a inženýrská činnost ve výstavbě pro obory: - pozemní stavitelství - dopravní stavby - dopravní inženýrství - průmyslové a technologické objekty.

Projekční kancelář. Stavební projekce. Projektování staveb.

Poradenská a konzultační práce pro: -podzemní a inženýrksé stavby -štoly, tunely, šachty, -geotechniku, -výstavbu a sanaci inženýrských sítí: -bezvýkopové technologie, sanace, mikrotunelování, tunelování, voda, kanalizace, plyn, kabely. -Podtlaková(vakuová)kanalizace: -komunální -objektová -pro odd. nukleární medicíny

Nabízíme projektovou přípravu, detailní projekty staveb, inženýrskou činnost včetně zajištění předání stavby k užívání.

Firma se zabývá: STAVEBNÍ ČINNOST -Projekty -Zednické práce -Obkladačské práce -Malířské a lakýrnické práce -Instalatérské práce -Topenářské práce -Zámečnické práce ELEKTRO -Rozvody elektro slaboproud/silnoproud -Revize elektro -Elektronické zabezpečovací systémy -Domácí dorozumívací systémy -Projekty -Datové ...

Projekční a znalecká kancelář. Služby: - projektová dokumentace novostaveb, rekonstrukce rodinných domů - odhady staveb, nemovitostí - znalecké posudky - vyřízení stavebního povolení - statika, statické posudky - dokumentace pro rekonstrukce bytových jader - rozpočtová činnost - odhady nemovitostí.

Architektonická a projekční kancelář.

Činnost: -projektová dokumentace: -vypracování studií a návrhů řešení -zaměření a zakreslení -projekty rekonstrukcí staveb -projekty rodinných domů, bytových staveb -projekty občanských staveb -nástavby a půdní vestavby bytových domů -projekty průmyslových staveb -projekty drobných staveb -inženýrská činnost.

Projekční kancelář se zaměřením na pozemní stavby, jako jsou objekty pro bydlení, obchod, kulturu, administrativu, sport, školství, zdravotnictví, výzkum, služby, výrobu a skladování Jsme držitelem certifikátu systému managementu jakosti dle standardů:ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001

Projekce: - lesnické inženýrské stavby (lesní cesty, turistické chodníky, cyklostezky).

Projektování: -stavby -rekonstrukce -interiéry.

Architektonické a inženýrské činnosti. Projektování.

Projektování, projekce: - elektro - stavební projekce.

Provádíme pozemní, vodohospodářské, inženýrské a průmyslové stavby. Zajišťujeme projektovou dokumentaci.

Architektonické, inženýrské a projektová činnost. Projekce, projektant.

Projekce, projekční práce. Stavební projekce.

Projekce, statika, inženýrská činnost. Dodávka, montáž: - ocelové konstrukce.

Projekční kancelář. Komplexní projektování: - stavební projekce - projekční služby - plyn, elektro.

Služby: -projekce: - krajinářská, okrasná zeleň - vodohospodářské stavby: - ochrana před povodněmi - ochranapůdy před erozí.

Výstavba bytů, řadových rodinných domů, inženýrská činnost.

Projekty průmyslových, občanských a bytových staveb. Inženýrská činnost. Znalecké posudky. Realitní agentura. Provádění staveb včetně jejich změn, udržovací práce na nich a jejich odstraňování.