Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekce stavební: - novostavby - rekonstrukce. Architektonická činnost.

Komplexní činnost ve stavitelství. Architektonicko - projekční kancelář.

Projekce, projektování: - ústřední vytápění - vzduchotechnika - plynovody - bioplynové stanice.

Plánování, provádění: - projekční práce - konstrukční práce. Řízení projektů.

Stavební práce: -stavby RD na klíč -půdní vestavby -renovace domů. Projekty a projektová činnost.

Architektonický ateliér: -architektonické služby -služby architekta -poradenství. Projekční (projekce, projektant)kancelář, návrhy a komplexní dodávka staveb a interiérů: -stavby občanské: -administrativní budovy -obchody -školy -polyfunkční objekty -stavby pro bydlení: -půdní vestavby -rodinné domy -bytové domy ...

Projektová, konzultační a inženýrská činnost: -investiční výstavba včetně průzkumových a ekologických prací -komunikace -mosty -čerpací stanice.

Projekce, inženýrská činnost v investiční výstavbě: -topení, kanalizace, vodovod, elektroinstalace, vzduchotechnika, plynoinstalace.

Inženýrské služby. Projektová činnost v investiční výstavbě: -poradenská činnost v oboru vodního hospodářství -navrhování vodohospodářských technologií -zpracování dokumentace. Provádění inženýrských staveb: -provádědní vodovodů a kanalizací -cementové vystýlky potrubí a řadů -čištění vodovodních a kanalizačních ...

Stavební firma. Stavební práce: -rekonstrukce, modernizace, novostavby -provádění bytových a občanských staveb -rekonstrukce památek -provádění průmyslových staveb -provádění inženýrských staveb včetně technické vybavenosti obytných celků -zprostředkovatelskou, poradenskou a konzultační činnost v oblastech své ...

Architektonický ateliér. Projekce, stavební činnost: -stavby na klíč občanské, školní, bytové.

Projektová činnost ve výstavbě, projektování, stavební projekce.

Geodetické a zeměměřičské práce. Projekční práce: - vodohospodářské stavby - územní stavby - zpevnění polních cest

Služby: -projektování -malé vodní elektrárny -rybníky, kanalizace -vodovody a ostatní vodní stavby.

Projekční činnost: - pozemní stavby: - rodinné domky - bytové objekty - půdní vestavby - rekonstrukce staveb - inženýrská činnost (dozor staveb, vyřizování územního a stavebního povolení).

Projekční a inženýrská kancelář. Služby: -projekce.

Stavební činnost: -stavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce domů a bytů -rekonstrukce a zateplování fasád -půdní vestavby -projektová činnost ve stavebnictví.

Architektonické služby: -architektonické návrhy -inženýrská činnost -studie -projekty staveb -urbanizmus.

od 12/09 v insolvenčním řízení ! Projektování, projekce: -služby, dodávka pro provozy vyžadující speciální parametry prostředí: -čisté prostory, čistá média - ve zdravotnictví, farmacii, laboratořích, potravinářství, elektrotechnice apod. .

Nabízí: -projekty -projektové práce.

Projekční kancelář: - urbanismus - územní plánování - regulační plány - urbanistické studie - projekty regenerace panelových sídlišť.