Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Dopravní stavby: -výstavba a rekonstrukce silnic -chodníky a parkoviště -zámková dlažba. Inženýrské stavby: -kanalizační řady -opěrné zdi a mosty -liniová vedení. Projekce dopravních staveb. Recyklace asfaltů, betonů a stavebních sutí.

Architektonicko - stavební projektová kancelář. Zpracování všech stupňů projektové dokumentace, včetně architektonických studií ve všech oblastech architektonické tvorby a stavební výroby: -územně plánovací podklady a dokumentace -objekty občanské vybavenosti -rekonstrukce historických objektů -průmyslové stavby -nástavby a podkrovní ...

Projektování, projektantka. Sídlo: Praha 8, Kobylisy, Frýdlantská 1318/7 Tel. 286 585 408.

Služby: -architektonické a inženýrské činnosti včetně projektování.

Projekce, inženýrské služby: - vodohospodářské, vodní stavby - stavby pro lesnictví - komunikace, zpevněné plochy.

Pozemní a průmyslové stavby : projekt, dodávky na klíč, realizace novostavby a rekonstrukce: -bytová výstavba, rodinné domky, občanská vybavenost -dílenské prostory, zpevněné plochy dlažby všeho druhu vč. oprav -bytová jádra v panelových domech včetně řemesel -staré i památkově chráněné objekty -topení, zdravotechnika, ...

Projekční kancelář: -projektová činnost v investiční výstavbě. Inženýrská řešení pro mostní stavby a betonové konstrukce. Obchodně-zprostředkovatelská činnost. Práce: -planografické -reprografické.

Stavební firma. Výstavba : -bytové komplexy a rekonstrukce půdních vestaveb. Projektová činnost ve výstavbě. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Stavební projekce, projektová kancelář.

Projekce, engineering, autorský dozor: -stavby občanské, rodinné, průmyslové. Architekt.

Stavební práce: -podezdívání -statické práce -stavby na klíč -rekonstrukce -projekty.

Stavební činnost. Projektová dokumentace, projekty.

Práce: -stavby budov a rodinných domů RD** -rekonstrukce a přístavby -obklady -dlažby. Služby: -poradenská činnost -projektová činnost včetně vyřízení stavebního povolení.

Technologické projekty pracovišť, dílen, závodů. Realizace nových technologií. Modernizace strojírenských výrob. Dodávky: - strojů - atypických zařízení - manipulačních a skladovacích prostředků.

Nabídka projektových činností ve výstavbě a provádění staveb včetně jejich změn a udržovacích prací.

Stavební, inženýrská činnost: -dodavatel staveb GSM na klíč pro mobilní operátory -vysílače GSM signálu, stanice typu stožár, střecha, speciální stavby, optické kabelové trasy) -elektrické přípojky k stanicím.

Projektová činnost v oblasti zdravotní techniky a vodohospodářských staveb Projekční kanceláře všeho druhu, dozor, zkušebnictví, normalizace

Projektová činnost ve výstavbě. Výstavba, stavba, práce: - provádění staveb.

Projekce: -architektonické a inženýrské sítě.

Stavební firma: -projektová činnost ve výstavbě -pozemní stavby a zakládání -poradenství, expertízy.