Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Služby: -stavební projekce -statické posudky -architektonické návrhy -inženýrská činnost.

Služby: - zpracování projektové dokumentace - poradenská činnost a přípravné práce - instalace závlahového systému včetně konzultace s Vaší zahradnickou firmou - opravy, údržba, a zazimování systému.

Projekční a statická kancelář se zaměřením na statiku staveb, dopravní stavby a pozemní konstrukce s působností nejen v Praze, ale i v celé České republice.

Architektonické služby – návrhy a design. Inženýrské práce – legislativa. Projekční činnost v investiční výstavbě. Development staveb. Výstavba staveb Správa realizovaných staveb.

Projektová činnost v investiční výstavbě. Reklamní činnost.

Projektová činnost v investiční výstavbě.

Stavební projekce: - vodovody - kanalizace - čističky odpadních vod. Stavební práce, stavby: - vodovody - kanalizace - čističky odpadních vod. Výkopové a zemní práce.

Projekční služby: -zaměření na vodní hospodářství a krajinné inženýrství.

Projekční a konstrukční kancelář: -ocelové konstrukce -poradenská činnost -zpracování projektové a dodavatelské dokumentace opláštění.

Stavební firma: -stavby na klíč -stavby - rodinné domy, bytové jednotky, chaty -rekonstrukce, nástavby, vestavby -zemní práce -truhlářské práce -technická pomoc při realizaci stavby -projektová činnost

Projektová kancelář zajišťující komplexní služby v oblasti: - projektování - inženýringu se specializací na stavby pro sport a volný čas.

Projekční kancelář. Projekce ve stavebnictví.

Návrh nosných konstrukcí: - betonových - zděných - ocelových - dřevěných - základových - geotechnických - spřažených - kombinovaných konstrukcí na účinky požáru. Další služby: - novostavby a rekonstrukce - monolitické a prefabrikované konstrukce - předpínané konstrukce - studie - dokumentace - autorský ...

Společnost se specializuje na zajištění a provádění technického dozoru investora.

Služby: -projekce -provádění staveb včetně jejich změn a odstraňování -stavební management -inženýrská činnost -konzultace.

Služby: -předprojektová dokumentace -projektová dokumentace -inženýrská činnost.

Centrum pro přípravu a inženýrskou činnost pro komplexní stavební výrobu: - dopravních - vodohospodářských - inženýrských - občanských - bytových staveb. Zabezpečuje komplexní dodávky: - občanských - průmyslových - inženýrských stavebních děl. Disponuje kapacitami na výrobu betonu, prefabrikátů a souvisejících speciálních ...

Projektová a inženýrská činnost. Dodavatel garážových vrat a dveřních systémů.

Expertní a projekční kancelář. Výčet hlavních poskytovaných služeb v oboru stavební izolace a stavební fyzika: - konzultace a odborné poradenství - expertní posudky - znalecké posudky - projekty - stavební dozory - měření (akustika, tepelná technika, osvětlení) - laboratoř akustiky - energetické audity - příprava ...

Projektování: -stavby. Inženýrská činnost.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské stavby -komplexní stavby -demolice -zemní práce. Projekční činnost. Jeřábnické práce. Autodoprava: -nákladní.