Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Stavební firma. Stavební práce: -údržba a oprava staveb -ostatní stavební práce -demolice staveb. Projekční činnost. Další provozovny: Erbenova 134,25601 Benešov J.Horáka 1696/1,25601 Benešov.

Architektonická a projekční činnost. Organizace a vyhodnocení výběrových řízení. Komplexní realizace výstavby včetně koordinace, technických a autorských dozorů.

Inženýrská činnost ve výstavbě: - stavební dozor - stavební projekce, projekty, projektant, rozpočty.

Specializovaná činnost: -návrh a výroba elektronických bloků pro zbraňové systémy a munici -návrh a výroba řídících jednotek pro průmyslové využití se zvýšenou odolností. Zámečnictví a kovovýroba: -vývojová,konstrukční a projektová činnost -zakázkové práce a atypické zakázky -malosériová výroba světelných reklam ...

Poskytování projekčních, stavebních a inženýrských činností v oboru dopravních a inženýrských staveb.

Projektová činnost ve výstavbě. Stavrební činnost - rekonstrukce. Výroba, opravy a montáž: - měřidla.

Projektová činnost ve stavebnictví, provádění staveb, zprostředkovatelská činnost ve výstavbě, provádění geotechnických zkoušek, návrhy a realizace interiérů.

Projektová činnost ve výstavbě.

Společnost ISTAR s. r. o. je zaměřena převážně na zajišťování inženýrské činnosti a investorských služeb při investiční výstavbě.

Činnost: - projekční - investorská - inženýrská - statické výpočty a expertízy - ekonomie staveb.

Projektujeme bytové, občanské a průmyslové stavby včetně rekonstrukcí. Zajišťujeme architektonické studie, statické posudky, investiční záměry, stavební povolení, kolaudace, inženýrskou činnost, pasportizace objektů a zaměření stávajících stavů.

Projekční, inženýrská činnost: - projekce rodinných domů.

Projektování občanských a průmyslových staveb, čerpacích stanic, rodinných domů a půdních vestaveb, návrhy interiérů a zajištění technického dozoru.

Stavební projekce: - občanské a průmyslové stavby.

Projekce: -inženýrské sítě -vodohospodářské stavby -projedtová dokumentace.

Projektová činnost: -rojektování jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování -rozpočty staveb -stavební dozor.

Stavební firma, rekonstruce, oprava, výstavba: - komplexní stavební práce - stavby na klíč (rodinné domky, průmyslové objekty) - stavební projekce - rozvody inženýrských sítí, kanalizace, vodovody.

Projekty, inženýrink, výstavba: - čerpací stanice a sklady PHM*.

Služby: -stavební projekce, projektování ve výstavbě. Stavební práce.

Služby: -stavební projekce, projektování. -architektonické. Zpracování: -projektová dokumentace rodinných domů, domků.

Zpracovávání projektů průmyslových zón.