Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Stavební inženýrská činnost Projektová stavební činnost

Projektování,projekce,výstavba: -fotovoltaické elektrárny na klíč. Prodej a dodávka: -solární komponenty.

Služby: -architekt,architektonické studie a projekty,projekce,projektování -návrhy interiérů kanceláří -projektování dřevostavby,rodinné domky.

Stavební firma. Vedení a realizace staveb. Činnost: -návrhy a realizace interiéru -projekční a inženýrská ve stavebnictví -investorská -architektonické návrhy -počítačová vizualizace a animace v architektuře.

Architektonická činnost Projekční činnost Stavební činnost

Prodej - byty - domy Developerská činnost Výstavba - rodinné domy

Poskytované služby: - investiční konzultační služby a ocenění nemovitosti - výstavba a prodej vlastních projektů - návrh a výstavba rezidenčních/obchodních budov - rekonstrukce rezidenčních/obchodních budov - vedení projektů - správa budov - studie proveditelnosti.

Realitní činnost Inženýrská činnost Projektová činnost

Dodávka - technické plyny Projektové služby a revize

Projektové práce. Inženýring pro realizaci pozemních staveb,inženýrských sítí,produktovodů. Realizace technologických staveb a technických zařízení budov.

Sauny, infrasauny po celé ČR - každá sauna na míru, atypické rozměry. Nabízíme zakázkovou výrobu, prodej, montáž saun a infrasaun. Prodáme i saunové doplňky, saunová kamna a topidla. Vyrábíme schodišťě a zábradlí.

Míchání barev Velkoobchod a maloobchod - barvy - laky Natěračské práce Malířské práce Sklenářské práce Izolační práce Výstavba - inženýrské stavby Výstavba - pozemní stavby

Stavební a inženýrská společnost nabízí: - inženýrská a developerská činnost - provádění staveb - technický dozor staveb - příprava a realizace developerských záměrů a investičních projektů - poradensko - konzultační činnost v oblasti výstavby a stavebnictví. Software pro kalkulace a přípravu stavby: - kalkulace a rozpočet - ...

Design - sklo, šperky, kliky Architektonická činnost - kavárny, restaurace, hotely Projekce - budovy

Provádíme: -stavebně technické průzkumy -návrhy a studie staveb -projektování pozemních staveb -projektování rekonstrukcí staveb -návrhy interiérů -inženýrská činnost -měření a návrhy eliminace vlivu radonu -plánografické a kopírovací služby -poradenská činnost -certifikát systému managementu jakosti ISO 9001 : 2001 -potvrzení vydané ...

Oceňování nemovitostí Realitní kancelář Realitní kancelář Projektování staveb

Zaměření - skutečný stav objektu Projekce - RD - bytové domystavební povolení Rekonstrukce - půdní vestavby

Projekční činnost - ve stavebnictví

Energetické průkazy budov Inženýrská činnost v investiční výstavbě - činnost technických poradců v oblasti stavebnictví a architektury - stavbyvedoucí - stavební dozor - vizualizace a zákresy navržených objektů do fotografieprojektové práce - dokumentace pro územní rozhodnutí - ohlášení stavby - stavební ...

Projektové práce v oboru dopravních staveb se zaměřením na nekolejovou dopravu

Výroba a montáž ocelových konstrukcí, výroba zámečnických výrobků, výroba a montáž vzduchotechniky, úpravy kolejových vozidel, montáž technologických celků, kompletační a inženýrská činnost pro výše uvedené.

Předmětem činnosti se stala výhradně výroba cementového zboží, stavební a developerská činnost v oblasti bytové výstavby a občanských staveb, správa bytového fondu vlastních bytových domů s nájemními byty, správa obecních domů, bytů i bytů v osobním vlastnictví, Podnikatelská činnost je zaměřena i na velkoobchod s hutním materiálem, realitní ...