Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Zateplení dle současných norem - pod ochranou značkou POPEK SYSTEM Projekce - lehké vyzdívané stavby k přemístění Výroba - lehké vyzdívané stavby k přemístění

Zateplování budov Výměna - okna - dveře Projekční kancelář Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce - rodinné domy - chaty - chalupy - bytové domy, ...

Projektová a poradenská firma: Hlavni obory: -filtrace spalin a ostatní filtrace ve sklářském, hutním a zpracovatelském průmyslu -průmyslové filtrace a větrání -dodávky VZT systémů a klimatizací nevýrobních staveb a občanských staveb -kompletní projektové práce, statika navrhování a dodávky OK, inženýring -prodej speciálních výkonných ...

Služby: -projektová činnost ve výstavbě -provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Projekční kancelář, projekce: - pozemních a průmyslových staveb - vodohospodářské stavby - komunikačními stavby Územní plány a urbanistické návrhy sídlišť, obytných a průmyslových zón.

Projekční kancelář, projekce: - pozemních a průmyslových staveb - vodohospodářské stavby - komunikačními stavby Územní plány a urbanistické návrhy sídlišť, obytných a průmyslových zón.

Práce: - izolace vlhkého zdiva, - posudky příčin vlhkostí, - inženýrská a projektová činnost. Název:Technická kancelář Adresa: Staré Ransko 12, 582 63, Krucemburk

Výroba, prodej, služby, práce: -stavba rodinných domů -montované domy -nízkoenergetické domy -realizace domů už během 5 týdnů -projektování rodinných domů -vyřízení stavebního povolení. Fakturační adresa: Toužimská 588/70, Praha 9 - Kbely 197 00.

Služby: - zprostředkovatelská činnost zakázek ve stavebnictví a administrativě - technické služby v dopravě.

Stavební firma. Provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování. Poradenská činnost v oblasti stavebnictví. Inženýrská činnost a stavební dozor. Zednické práce, stavební činnost, práce, obkladačské práce. Brno-venkov, Břeclav, Mikulov, Pohořelice

Služby: - stavební projekce - projektové práce ve stavebnictví

Činnost: - projektová činnost - průmyslové stavby - dodávky technologií a staveb - stavby na klíč pro průmysl.

Lesnická a zemědělská projekční kancelář. - lesní a zemědělské stavby (rybníky, polní a lesní cesty, úpravy toků, hrazení bystřin) - studie protipovodňových opatření. Prodej: - protierozní geotextílie.

Služby: -poradenství výběru stavby, vyřídím vyjádření úřadů, stavební povolení i kolaudační rozhodnutí.Vyprojektuji novou stavbu i rekonstrukci.Vypíši výběrové řízení na firmu a s jejím výběrem poradím.Vypracuji statický výpočet a rozpočet.Vykonám autorský a stavební dozor, pohlídám kvalitu stavby.Projektuji také elektrická zařízení, ...

Stavební činnost, specialista na betonové konstrukce, ŽB konstrukce, železobetony, monolit: -realizace, rekonstrukce staveb, jejich změn a doplňků -realizace monolitických konstrukcí -hrubá stavba -železobetové konstrukce. ŽB dodávky: -stropy, stěny, opěrné základové konstrukce -speciální ŽB konstrukce -bednění ŽB konstrukcí -armování ...

Projekční a inženýrská kancelář: - urbanismus - architektura - design - realizace interiéru škol, kanceláří, bytů, rodinných domů.

Stavební firma, výstavba: -rodinné domy na klíč -stavební projekce -nástavby a přístavby rodinných domů -stavební systém Thermopanel.

Návrhy, projekční práce, měření a realizace. Stavební a prostorová akustika: -snižování hluku a tepelné izolace staveb, konstrukcí a potrubí.

Projekční činnost ve výstavbě. Stavby, rekonstrukce, opravy: - rodinné domky - novostavby, přístavby, nástavby, půdní vestavby, přípojky - koupelny na klíč, bytová jádra - rekonstrukce - ploché střechy. Práce: - pokrývačské - klempířské - izolatérské - zámečnické - sádrokartonářské - obklady, dlažby.

Komplexní řešení, návrhy, realizace, studie, 3D vizualizace, design: - interiéry na klíč - projekce a 3D vizualizace - stavby - rodinné domy. Montované domy. E-shop: - dekorace.

Realizace staveb, projekce, poradenství, inženýring, dotační management, příprava a vyhodnocení žádostí o dotace, organizace výběrových řízení. - technická infrastruktura a veškeré stavby pro města, obce, krajinu, zemědělství, průmysl, ekologii a vodní hospodářství: - vodovody, kanalizace, ČOV, vodojemy, zdroje vody, čerpací a tlakové ...

Projektová a architektonická činnost: -rodinné domky -veřejné budovy -interiéry. Projektování interiérů.

Dodávka, prodej: - hutního materiálu: - tyče, plechy, trubky, jekle, profily. Projektová činnost ve výstavbě. Stavební projekce.