Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
I.K.SKYVA, spol. s r.o. jako inženýrská kancelář zpracovává: -navrhování, výpočty a zpracování - projekční dokumentace ocelových, dřevěných a betonových konstrukcí -investiční výstavba - stavební činnost průmyslových staveb a ocelových konstrukcí

Zpracování projektu liniové stavby a doprovodné stavby, silniční infrastruktury: -dálnice -průtah obcí -rekonstrukce a opravy městské komunikace -cyklostezky aj.

Stavba, výstavba: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce Služby: -projektování -zajišťování pozemků

Projektování dopravních a pozemních staveb, znalec v oboru stavebnictví, autor technických podmínek TP 135 Projektování okružních křižovatek.

Stavební firma. Stavební projekce.

Dovoz a prodej přírodních izolací ze světlého korku a ovčí vlny. Projektování novostaveb i rekonstrukcí v součinnosti s orgány státní správy a se správci jednotlivých inženýrských sítí.

Realitní činnost Realitní činnost Developerská činnost

Projekce - inženýrské stavbyinženýrská činnost Projekce - pozemní stavby rodinné a bytové domy Projekce - dopravní stavby

Energetické stavby Zateplování objektů Inženýrská činnost Projektová činnost Výstavba a rekonstrukce - průmyslové stavby Výstavba a rekonstrukce - občanské stavby

Stavební činnost. Veškeré práce: - zednické - štukatérské - tesařské - pokrývačské - klempířské - malířské - instalatérské - elektrikářské.

Stavební firma, stavební činnost, stavby: -komplexní stavební práce, stavby na klíč -pozemní stavitelství, pozemní stavby -rekonstrukce a modernizace -nástavby, půdní vestavby -stavby na klíč -zateplování budov -střechy, izolace střech Střediska: -hlavní stavební výroba -pomocná stavební výroba -půjčování, půjčovna ...

Služby: -přípravné práce pro stavbu -zemní práce -kanalizace, vodovody -chodníky -strojní zemní práce -stavby na klíč -rekonstrukce -sanace -zateplování. -rekonstrukce historických budov a památkově chráněných objektů -výstavba průmyslových a hospodářských objektů.

Služby - předprojektová příprava - inženýrská činnost pro projekci.

Stavební firma realizace od přípravy až po kolaudaci ... - stavby rodinných domů - stavby a služby pro developery - dodávky stavebních materiálů

Architektonický atelier - projekce staveb, projekční činnost - autorských dozor staveb.

Projektování, projekce, realizace, montáže: -vločková tepelná a akustická izolace CLIMATIZER PLUS vyrobená na bázi celulozových vláken použitelná téměř kdekoliv: -trámové stropy -střešní konstrukce apod. .

Stavební firma. Realizace, rekonstrukce, projekce: -rodinné domy -průmyslové budovy -zateplování budov, fasády -hydroizolace -bytová jádra -koupelny. Provozovna: Březolupy 89, 68713 Zlín.

Projektová činnost, projektování. Stavební společnost.

Projektování, projekce: -domy -inženýrské a vodohospodářské stavby -vodovody, kanalizace, plynovody -vodojemy, čistírny odpadních vod, ČOV* -přípojky inženýrských sítí.

Pobočka Česká Lípa. Služby: -stavební projekce. -urbanistické studie. -projekty interierů.

Inženýrská činnost Projekční kancelář Realizace - stavby - stavební firma