Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Informační centrum Architektonická kancelář Projekční kancelář

Práce: -vodoinstalační -topenářské

Projekce a stavby, stavební práce rekonstrukce domů a bytů, dřevostavby, stěhování, projekty staveb, stavební materiál, vedení účetnictví, instalatéři, topenáři, podlahy, dlažby. Projekce a stavby, zednické práce, zemní práce, stavby domů, instalatérství, topení, obklady, dlažby, elektro, střechy, tesařské práce, zateplení domů, hrubé stavby, ...

- stavby domů - rekonstrukce domů i průmyslových objektů - projektování - stavební dozor - realitní služby - zařízení interiéru - stavby na klíč - rodinné a bytové domy - reality - sádrokarton - zemní práce - stavební práce

Generální dodávka staveb: -od projektu až po předání stavby -terénní úpravy -stavební a zemní práce -realizace bytových, průmyslových staveb včetně kompletní projektové a inženýrské činnosti -provádění rekonstrukcí a modernizací objektů -zemní práce -prodej stavební materiál. Sídlo firmy v Praze.

Architektonická kancelář Projektová činnost ve výstavbězpracování projektové dokumentace PRO územní řízení - zpracování projektové dokumentace PRO stavební řízení - zpracování projektové dokumentace realizační.

- Stavební firma - Autodoprava - Projekční kancelář - Střechy - Betonárna - Stavebniny - Koupelnové studio - Autoservis

Služby: Forsan ateliér -návrhy a realizace interiérů -projekční kancelář -projektování interiérů bytových i nebytových prostor -počítačové vizualizace -zpracování výkresové dokumentace. Návrhy řešení interiéru. Nábytkový design. Vizualizace. Zajištění realizace. Konzultace a poradenství.

Projektová činnost ve výstavbě. realizace -bytové domy -administrativní a komerční -kulturní stavby -rodinné domy -rekonstrukce -veřejné prostory -restaurace a kavárny -interiéry a výstavnictví -scénografie -urbanismus -soutěže -projekty -vybraná ocenění -účast na výstavách -publikace -ediční činnost.

Projektová činnost ve výstavbě Architektonická kancelář. Autorizovaný inspektor.

Distribuce: -propan -propan-butan tlakové láhve 2, 10, 33kg -LPG -autogas Projekce, montáž: -vytápění, topení propan-butanem průmyslové objekty, hotely, školy -plynofikace obce. Výstavba: -čerpací stanice na propan-butan.

Stavební činnost, stavební firma, stavby na klíč, komplexní dodávky staveb: -stavba plynovodů a vodovodů -zemní práce: -rypadla (JCB, KOMATSU, TEKEUCHI) -nakladače (JCB, ROBOT, BOBEK) -nákladní vozidla Liaz, Tatra 815 -vibrační vály, pěchy a desky -inženýrské sítě -kanalizace -komunikace, chodníky (zámková dlažba, asfalt, ...

Počítačové vizualizace objektů

Etna - projekční kancelář. Práce: -projekční (projekty) -inženýrské.

Práce: -projekční (projekty, projekce) obor TZB - technická zařízení -inženýrská činnost v oboru TZB

Inženýrská činnost ve stavebnictví - projektová dokumentace - vyřízení stavebního povolení.

Služby: -projekční činnost ve stavebnictví.

Projekce: - stavební. Inženýrská činnost ve výstavbě: - stavební dozor.