Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Inženýrská činnost Projektová činnost ve výstavbě

Realizace - interiéry Projekční kancelář Realizace - stavby

ATELIÉR D.N.K. – projekty pro dřevostavby - projekční kancelář firmy VAZNÍKY D.N.K s.r.o. Projektování: - nízkoenergetické a pasivní dřevostavby - návrhy staveb z tradičních materiálů

Investorská činnost Projektová činnost ve stavebnictví

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. -skladové haly.

Poradenství: -projekční. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Obchodně - zprostředkovatelská činnost.

Stavební společnost, výstavba: -montované domy na klíč, dřevostavba, dřevostavby -rodinný dům na bázi dřevěné montované konstrukce -projekce, architektonická studie, dokumentace pro stavební povolení, výrobní dokumentace a následná realizace rodinných domů technologií montovaných dřevostaveb.

Vedený již jako s.r.o. Zednictví -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Pronájem a půjčování věcí movitých, obytný vůz Malířství, lakýrnictví a natěračství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Provozna Podivínská 1309