Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Dušan Pala se zaměřuje na projektování staveb, dozor týkající se požární ochrany a dodává hasící přístroje.

Společnsot SI plan, s.r.o. provádí projektovou a inženýrskou činnost ve stavebnictví. Společnost se při své činnosti zaměřuje na architektonické návrhy, projektovou dokumentaci, dopravní stavby, projektové řízení staveb a technický dozor investora.

Vytváříme průkazy energetické náročnosti budov

Projekty staveb, rekonstrukcí, pasporty staveb. Stavební a bourací práce, vyklízení objektů, sečení trávy. Odhady cen nemovitostí. Odborné posudky.

Jsme společnost zajišťující kompletní balíčky a služby pro naše občany formou bližší domluvy a vzájemného porozumění ve věcech potřebných. Zajistíme a rádi poskytneme bližší informace týkající se ať rekonstrukcí rodinných domů nebo informací týkajících se dotačního programu zelená úsporám. Naší předností je obnovit vzhled dnešních obcí ...

LÉKÁRNA RÖDER.CZ - léky, léčiva - farmaceutické přípravky - vitamíny - homeopatika - čaje - dětská výživa - zdravotní obuv. Služby - projektování, projekty staveb - znalec, odhadce v oboru ekonomiky a stavebnictví: - odhady ceny nemovitostí - obytné i zemědělské stavby. Ubytování. - apartmány v centru města Hranice.

Služby: -projekční činnost stavební -dodávka kompletní stavby -dodávka kompletní interiéry -urbanistické a architektonické studie -návrhy -projektové práce. Truhlářská výroba: -interiéry. Vybavení: -velkokuchyně -restaurace -potravinářské prodejny -potravinářské výrobny.

PKS holding a.s. - řídící společnost - držitel certifikátů ISO 9001 a ISO 14 001 - účetní a daňové služby, poradenství - obchodní a marketingová činnost - řízení jakosti, cetifikace systému jakosti - provozovatel hotelu Skalský dvůr u Lísku u Bystřice n. Pernštejnem

Poskytování služeb tuzemským i zahraničním investorům při výstavbě komerčních, bytových i administrativních objektů v ČR i zahraničí. Projekty: - Hotel Mercure Ostrava - Hotel ibis Olomouc Centre - Silo Olomouc - Multifunkční areál Olomouc - Rodinné domy Olomouc - Holice - Rodinné domy v Křelově u Olomouce - Moderní ...

Služby: -stavební projekce -inženýrská činnost. Stavební činnost, výstavba: -rodinné domy -bytové domy -nízkoenergetické a pasivní domy.

Projekt víceúčelových hal s komplexním zázemím.

Pan Ing. Lukáš Počík poskytuje svým klientům služby v oblasti stavební projekce. Zaměřuje se zejména na projekční činnost v oboru vodního hospodářství a krajinného inženýrství. Dále pak také na zpracování odborných posudků ve stavebnictví, projektovou dokumentaci, stavební povolení či územní řízení. Veškeré služby nabízí jak pro firemní tak ...

Společnost STAVBYOPELKA, s.r.o. se specializuje na projektovou činnost, realizují technický dozor investora a provádí realizaci staveb pro bydlení, občanských a průmyslových staveb. Působí převážně v Moravskoslezském a Olomouckém kraji.

Zajišťujeme komplexní činnost a poradenství v oblasti pozemních staveb. Hlavním cílem firmy, krom naší práce, je usnadnit práci ostatním architektům, projektantům a investorům během procesu realizace stavby, hlavně během její projektové a předprojektové fáze. Naši činnost provádíme na základě patřičných oprávnění a plně v souladu s ...

Sicuro s.r.o. zajišťuje práce: -stavební -zemní -demolice

Návrh a realizace staveb - architektura - návrhy staveb a interiérů - realizace staveb, rekonstrukce budov.

Firma P-spektrum, s.r.o. zabezpečuje svou projekční a stavební činností veškeré práce od počátečního záměru investora, po samotnou realizaci a následnou kolaudaci stavby Projekční činnost - potravinářské technologie - pozemní stavby - průmyslové stavby.

Společnost PEND a.s. realizuje projekční práce v investiční výstavbě. Také se zabývají navrhováním architektonicko-stavebních objektů.

Kopírovací centrum - copy centrum - kopírování černobílé i barevné, od velikostí A5 do A0 - laminování, vazby. Projekční činnost - projektové dokumentace.

BAUSTUDIO, s.r.o. realizuje inženýrskou činnost a realizuje pozemní stavby.

Dodávka, montáž: - kompletní kotelny, kotle na klíč - náhradní díly ke kotlům SLATINA Servis, opravy: - kotle SLATINA (na plynná, kapalná a pevná paliva všech typů), VIHORLAT SNINA, ČKD DUKLA - seřízení spalovacích poměrů u kotlů na plynná, kapalná i pevná paliva - technické prohlídky - revize - vyzdívky kotlů Projekční zpracování ...

AQUA PROCON s.r.o. poskytuje komplexní služby při projekční, inženýrské i finanční přípravě staveb, zajištění realizace stavby, její řízení, dodávka na klíč: -inženýrská činnost -projektová dokumentace -odborné finanční poradenství -žádosti o dotace -ČOV, kanalizace.

Činnost: - projektová a inženýrská firma s působností v oblasti výstavby kanalizací, vodovodů a čistíren odpadních vod. - projekce dopravní stavby, pozemní stavby, podzemní stavby - krajinné inženýrství

Výstavba a rekonstrukce občanských a průmyslových objektů. Revitalizace panelových domů. Dodávky stavebních celků včetně profesí. Inženýrská a projekční činnost Zemní a výkopové práce.

TOLZA, spol. s r.o. je partner generálních dodavatelů staveb, investorů a developerů. Řešení otázek v oborech a specializacích: -stavebnictví -komplikovaných prosklených fasád a lehkých obvodových plášťů budov -elektrotechnika -výroby a přenosu elektrické energie v hladinách NN a VN -prokupek@kastanka.cz - studie, dokumentace pro ...