Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Stavební činnost: - expertízy - projekce - průmyslové stavby - dopravní stavby - bytové, občanské stavby.

Zpracování: -projektové dokumentace na stavby v silničním hospodářství, projekce dopravních staveb, inženýring -na novou výstavbu, na rekonstrukce, případně plošnou údržbu -kompletní projektová dokumentace na logistická centra, obchodní centra, průmyslové zóny apod.

Služby spojené s rekonstrukcí: - vyhotovení 3D návrhu interiéru, koupelny, kuchyní vizualizace - vybavení interiéru - projektová dokumentace. Rekonstrukce bytů, domů (i panelových) a interiérů: - sádrokartonové příčky, podhledy a sádrokartony - instalatérské, elektroinstalační, topenářské a malířské práce - plastová okna a ...

Projekční a inženýrská kancelář. Kompexní příprava a realizace staveb: -rodinné a bytové domy -objekty občanské vybavenosti -menší průmyslové objekty -novostavby, rekonstrukce -půdní vestavby a nástavby. Zajištění přípravy staveb: -zpracování studií -projekty všech stupňů -stavební povolení -vlastní realizace ...

Realitní kancelář. Projekce: - projektová a inženýrská činnost v oboru pozemních staveb - Kompletní projektové služby novostaveb a rekonstrukcí

Stavební činnosti v civilním sektoru. Stavební činnost v obranném a bezpečnostním průmyslu. Pyrotechnická činnost. Projekční a auditorská činnost. Zabezpečovací systémy. Ostraha osob a majetku. Perimetrická ochrana objektů. Provádění technického dozoru staveb a koordinace BOZP.

Poradenství: Autorizovaný inspektor Poradenství v oblasti stavebního zákona Projektová a inženýrská činnost Technický dozor stavebníka

Zabýváme se návrhy stavebních, rekonstrukčních a interiérových projektů v širokém odvětví pozemních i dopravních staveb. Na míru vytváříme projekty rodinných domů individuálního charakteru, bytových či řadových domů či občanského celku. Pro naše klienty jsme schopni zpracovat projekty všech stupňů – architektonické studie, 3D modely a ...

Projektová činnost v oborech: -elektroinstalace -vzduchotechnika -chlazení -vytápění -zdravotně technické instalace -OTK, odvod tepla a kouře -TDI, technický dozor investora -PENB, průkazy energetické náročnosti budov.

Realizace staveb. Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě. Výroba, montáže strojních zařízení.

Inženýrské činnosti a související technické poradenství. Pevnostní výpočty potrubí.

Stavební činnost, příprava, projekce, realizace: -pozemní stavitelství -stavby tepelná energetika -stavební objekty průmyslové, administrativní i občanské vybavenosti vč. jejich technického vybavení. Prodej: -předizolované potrubí. Provoz tepelných zdrojů.

Služby: -inženýrská činnost v investiční výstavbě -projektová činnost

Projekční, technická a ekonomická činnost ve stavebnictví

Projekce: - elektrická zařízení. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve výstavbě. Činnost technických poradců v oblasti energetiky.

Autorská architektonická kancelář: -projekty, architektura -urbanismus -realizace občanských, administrativních, obytných staveb, rodinných domů -obchodní a prodejní prostory. Komplexně zpracováváme všechny etapy stavebních záměrů od koncepční přípravy, přes jednotlivé návrhové fáze až po realizační dokumentaci a výkon.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti 9001:2001 a enviromentálního auditu ISO 14001:2005. Projektová činnost v investiční výstavbě, generální dodavatel staveb, stavební činnost, dodávky na klíč, rekonstrukce, adaptace, demolice, opravy, údržba, provádění novostaveb: -bytové, občanské, průmyslové, inženýrské, kostely, sakrální ...

Služby: -odhady a ceny nemovitosti. -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Služby: - projektové práce ve stavebnictví - stavební projekce - inženýrská činnost.

Řízení projektů, realizace staveb a projektování - stavební dozor - projekční činnost - revitalizace na klíč - koordinátor BOZP - odborné a znalecké posudky

Služby: - stavební projekce - projektování staveb - inženýrská činnost - stavební dozor.

Služby: - geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí a inženýrské geodezie - zpracováním projektové dokumentace ve všech stupních v oblasti dopravních a mostních staveb.

Architektonická, projekční a poradenská činnost: -architektka města Kroměříž -regenerace veřejných prostranství -urbanistické studie -rekonstrukce objektů -občanská a bytová výstavba -návrhy interiérů.

Inženýrská činnosti v oblasti silniční zeleně a dopravních staveb. Geodetické služby. Projekční činnost. TDI – technický dozor investora. Dopravní stavby. Údržba zeleně. Návrhy a realizace obchodních a bytových interierů.

Projektování staveb. Návrhy a realizacemi staveb, rekonstrukce interiérů, objektů a zahrad.