Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Služby: - projektová činnost ve výstavbě.

Elektroenergetika: -distribuční elektrické vedení od rozvodny až po elektroměr. -projekčně zajišťujeme přípojky, přeložky, opravy a rekonstrukce venkovních a kabelových sítí nízkého (0, 4kV), vysokého napětí (22-110kV) a sloupové i kioskové trafostanice 22/0, 4kV, v úrovni územního rozhodnutí, stavebního povolení a realizační projektové ...

Stavební firma: - bytové a nebytové budovy - průmyslové objekty - rekonstrukce, opravy - projekce - řemeslnické práce.

Projekce - pozemní stavby, projekce vodohospodářské stavby. Grafické návrhy.

Činnost: - statika a projekce staveb - překladatelství stavebně-technických textů do NJ

Architektonický ateliér: - architektonické studie - navrhování interiérů - vizualizace

Společnost AREA group s.r.o. se zaměřuje na architektonickou, projekční a develeperskou činnost. Navrhujeme projekty rodinných i bytových domů, sportovních a relaxačních areálů, administrativní celků i průmyslových objektů. Svým klientům tedy poskytujeme komplexní činnost, která zahrnuje regulační a územní plány, urbanistické a architektonické ...

Nabízíme zpracování stavební fyziky budov (tepelná technika, světelná technika, akustika), průkazů energetické náročnosti budov, energetických auditů, návrhu optimálního energetického hospodářství budovy, na základě energeticko ekonomického vyhodnocení variant, s využitím OZE.

Služby: - projekce, projektování dopravních staveb - autorský dozor - odborný dozor investora - poradenství - znalec v oboru projektování, specializace dopravní stavby.

Projekční činnost ve výstavbě včetně technického zařízení budov

Projektová kancelář: - projekty pozemních staveb - energetická hodnocení budov - vizualizace, reálné 3D modely budov.

Architektonická a projektová kancelář. Působíme v oboru architektura, pozemní stavby, stavby vodního hospodářství a krajinného inženýrství.

Projektování dopravních staveb a dopravní inženýrská činnost

Projekční a stavební společnost: - renovace, rekonstrukce a stavby na klíč - nabídka již hotových projektů

Stavební firma. -dřevostavby -sádrokartony -projekce -zateplení staveb.

Činnost: - inženýrské činnosti ve stavebnictví

Inženýrská činnost v oblasti dopravních a železničních staveb.

Služby: - architektonická činnost - stavební projekce - inženýrská činnost

Služby: - inženýrská činnost - stavební projekce - stavební dozor

Hlavní činností společnosti Pontex, spol. s r.o. je projektování dopravních staveb, zejména mostů a inženýrských konstrukcí a dále projektování silničních staveb. Projektové práce zajišťujeme komplexně a při projektování a konzultační činnosti se rozsáhle využívá moderní vybavení výpočetní a diagnostickou technikou. Nabízíme také komplexní program ...

Architektonický ateliér. Projekční činnost v občanské a bytové výstavbě: -návrh a realizace interiérů na klíč -zprostředkovatelská činnost v oboru užitého umění a řemesel -územní plánování a ekologické projekty.

Služby: - konzultace, inženýrská činnost - údržbu komunikací, zeleně - zpracování dokumentace pro stavby

Projekce, projekční činnost: -stavební, stavby. Služby: -statické posudky, statika.