Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projektová činnost, projekce, dodávky staveb, stavební firma: - realizace staveb - systém Porotherm, Heluz, Ytong - projekční činnost, projektant - realizace stavebních zakázek a stavebních prací na klíč – rodinné domy, přestavby a přístavby, kompletní rekonstrukce objektů - projektová činnost ve výstavbě – pozemní stavby - kompletní ...

Společnost ARTING plus, s.r.o. poskytuje služby projekčního ateliéru.

Projekční, inženýrská a stavební činnost: -projektová dokumentace, projektant vodohospodářské a pozemní stavby, stavba -inženýrská činnost: -stavební povolení, kolaudace staveb -pozemní a vodní stavby na klíč. Autodoprava, doprava. Silniční motorová nákladní doprava.

Firma se zabývá projektováním a výstavbou zděných rodinných domů i dřevostaveb.

Služby: - projekční ateliér - územní plánování

Činnost: -stavební projekce, pozemní stavby, RD, průmyslové stavby -inženýrská činnost -geodetické práce.

Společnost SPOLSTAV Praha s.r.o. se specializuje na kompletní výstavbu kanalizačních přípojek, ražby štol a hloubení šachet. Provádíme také rekonstrukce a opravy stávající kanalizace. Poskytujeme komplexní služby, nabízíme vypracování potřebných projektů, veškeré formality za Vás vyřídíme na příslušných úřadech a zajistíme vše od projektu až po ...

Projekce JT s.r.o. poskytuje kompletní projektovou dokumentaci pro stavební řízení, provedení stavby, pasporty staveb a demolice.

Služby: - autorizovaný architekt - architektonický ateliér - stavební projekce - projektování staveb - urbanismus

Služby: - projektové práce ve stavebnictví - stavební projekce, stavební dozor - dodávka a rekonstrukce stavebních objektů.

Správa, pronájem: - nebytové prostory - kancelářské prostory. Projekce, projekční činnost, projektování: - v investiční výstavbě - inženýrská činnost - předprojektová a poradenská činnost - geodetické práce - sítě elektronických komunikací.

Stavební firma s působností v Moravskoslezském kraji. Projektování, rozpočtování, výstavba a rekonstrukce rodinných domů. Bytová výstavba. Zateplování fasád. Střechy na klíč.

Vector Design s.r.o. se zaměřuje na konstrukční návrhy lehkých obvodových plášťů a provětraných fasád z bondových kompozitů či lakovaných plechů.

Česká stavební společnost Hinton, a.s. se sídlem v Praze se zabývá komplexní realizací staveb a s jejich speciálním zakládáním. Máme zkušenosti například se stavbami administrativních a komerčních budov, bytových domů, výrobních a skladových hal a také s monolitickými konstrukcemi pozemních staveb. V první řadě nabízíme kvalitní zpracování ...

Stavební firma. RD na klíč i rekonstukce rodinných domů a bytů. Projektová činnost ve výstavbě. Instalatérská firma pro Zlínský + Olomoucký kraj. Vodoinstalace - kompletní instalatérské práce, oprava a údržba vodovodních systémů, instalace sanitární techniky a vybavení do koupelen, Plyn - instalace a rozvody plynu, revize plynu, ...

Stavební projekční kancelář: -projekce, projektant, projekční činnost -bytová projekce, průmyslová, občanská -hala, obce, domky.

Projekční a realizační činnost v oblasti pozemních staveb, inženýrská činnost, technické dozory staveb. RD, haly, občanská vybavenost, průmyslové a zemedělské objekty. Autirizace.

Služby: - projekce pozemních staveb - projektování pozemních a staveb a inženýrská činnost ve výstavbě - zpracování projektů novostaveb rodinných domů, rekreačních objektů, bytových domů, objektů k podnikání, dále rekonstrukcemi a modernizacemi staveb.

Projekce a inženýrská činnost. Vypracovávání projektů, zařízení stavebního povolení a ostatní inženýrská činnost, stavební dozor. Stavební projekce je zaměřena na projekty staveb pro bydlení, rekreaci a ubytování. Nabídka činnosti: -vypracování a zajištění kompletní dokumentace pro objekty občanské a menší průmyslové haly v rozsahu ...

Služby: - zpracování projektové dokumentace v oblasti TZB - inženýrská činnost.

Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby a je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Najdete mne v obci Dlouhý Most v okrese Liberec. Nabízené služby: - stavební projekce, projektování - projekční činnost - ...

Práce: -stavební. -stavební projekce.

Strojírenská výroba: -vytlačovací šneky, vytlačovací válce do vytlačovacích strojů, válce pro kalandry, vodící válečky, náhradní díly k vytlačovacím strojům a vstřikovacím lisům - včetně jejich repasí. Konstrukční kancelář. Projektování jednoduchých jednoúčelových strojů: -navíječky, kompenzátory, sekačky, granulovací stroje, razící ...

Služby: - stavební projekce - statické posudky - rekonstrukce památkových objektů - stavební dozor.