Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Výstavba - výstavba dřevostaveb na klíč - nízkoenergetické a pasivní domy. Služby - projektování, projektové dokumentace pro povolení stavby - developerská činnost.

Služby - zpracování žádosti o dotaci ze strukturálních fondů EU - projektování staveb, inženýrská činnost.

Činnost: - architektonické a projektové služby prémiových pasivních a nízkoenergetických dřevostaveb pro bydlení a občanskou vybavenost.

Projektová a statická kancelář - projekty ocelových a dřevěných konstrukcí.

Slžuby - architektonické studie a návrhy - projekční a realizační dokumentace staveb - inženýrská činnost.

Architektonický ateliér - projekty: místní komunikace, cyklostezky, silnice.

Činnost: - zpracování průkazy energetické náročnosti budov (PENB).

Služby: - stavební projekce - autorský dozor - inženýrská činnost.

Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - projektování, projektové dokumentace.

Dodávka, prodej - zařízení pro větrání, ohřev, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu. Projekční činnost - projektování staveb.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová výstavba - inženýrská a projekční činnost

Služby: - statika a dynamika staveb.

Realizace, výstavba, rekonstrukce: - bytové stavby, novostavby - rodinné domy, rodinných domů na klíč. Projektová činnost ve stavebnictví. Práce: - výkopové práce, výkopy - zemní práce. Montáže: - kanalizačního potrubí. Služby: - výpočty energetických ztrát budov - rozpočtování - energetické náročnosti.

Projekční a inženýrská kancelář Ing. Josef Vítek, se zaměřuje na projektování, konzultační a inženýrskou činnost vodohospodářských staveb a staveb v oblasti životního prostředí. Specializujeme se zejména na vodovodní sítě, kanalizace, čistírny odpadních vod či skládky odpadů.

Služby: - projekční a inženýrská činnost v investiční výstavbě - znalecké posudky, průzkumy stavebních konstrukcí, rozpočty a ekonomické posouzení investic - znalecké posudky, průzkumy stavebních konstrukcí, rozpočty a ekonomické posouzení investic - zpracování statických výpočtů skla včetně zajištění projekce a realizace skleněných ...

Nabízíme: - zpracování projektové dokumentace pozemních a dopravních staveb - stavební a technické dozory staveb - činnost koordinátora BOZP na staveništi.

Projektová činnost ve stavebnictví - stavební projekce, projektová dokumentace pozemních staveb.

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Stavební dozor. Služby: - znalecké posudky - vyhotovení znaleckých posudků - odhady ceny nemovitosti - oceňování nemovitého majetku.

Služby - projektování, stavební projektová dokumentace - vizualizace interiérů, architektonické návrhy - dokončovací stavební práce. Pobočka Praha: - adresa: Karla Engliše 3219/4, 150 00 Praha 5 - tel. 774 241 939. Pobočka Brno: - adresa: Brněnská 289, 664 61 Holasice - tel.777 624 355.

Služby: - komplexní projektový a architektonický servis.

Služby - projektování pozemních staveb - projektové dokumentace ve všech stupních.