Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Služby: -prodej rodinné domy, byty -projektové služby.

Služby: - komplexní příprava a kontrola staveb - architektonické studie - projektová dokumentace - inženýrská činnost - technický dozor investora - výkon technického dozoru staveb - zaměření staveb

Projekt, spolupráce s architektem, montáž, dodávky na klíč, rekonstrukce: -suchá výstavba: -stropní podhledy -kazetové podhledy -sádrokartony KNAUF (podhledy, podkroví i včetně izolace, příčky dělící, obklady stěn, zateplování objektu vnitřní -rekonstrukce bytových jader -střešní okna SOLARA, VELUX. Zajištění v ...

Činnost: - inženýrská činnost v investiční výstavbě - příprava investičního záměru - koordinace územního, stavebního řízení - technický dozor investora.

Stavebně inženýrsko projektový ateliér - projekční činnost.

ThermoInstal - projekce vytápění. Služby - projektová dokumentace kotelen teplovodních i parních výměníkových stanic, horkovodních i parních tepelných sítí, podzemních i nadzemních otopných systémů budov.

Činnost: - projektování venkovních i kabelových elektrických rozvodů distribuční soustavy NN 0, 4 kV a VN 22 kV, včetně přípojek - projektování trafostanic 22/0, 4 kV a veřejného osvětlení - kompletní projekty všech druhů staveb

Činnost: - projekční a inženýrská kancelář

Stavby, stavební firma: - pozemní stavitelství - ekologické a vodohospodářské stavby - dopravní stavby, komunikace, stavby mostů a silnic. Projektování, projekce. Silniční vývoj, akreditovaná zkušební laboratoř.

Projekční, inženýrská kancelář: - dopravní projektování - inspekce pozemních komunikací, bezpečnostní audit

Činnost: - stavební dozor - projekce rodinných domů.

Služby: - architektonické studie - stavební projekce rodinných domů - pasportizace objektů.

Stavební firma: - investiční výstavba - inženýrská činnost.

Služby: - stavební projekce - architektonické návrhy

Stavební činnost - pozemní stavby - revitalizace panelových domů - bytová výstavba - průmyslové stavby - projekce staveb a inženýrská činnost. Autodoprava - odvoz sypkých materiálů.

Energetický štítek - pracujeme po celé ČR. Energetický průkaz budovy (PENB) bez starosti až do Vašich rukou. Rádi Vám vypracujeme také projektovou dokumentaci se zárukou spokojenosti.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Projektová činnost ve výstavbě Zednictví Silniční motorová doprava nákladní

Projektová činnost ve výstavbě Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Projektová kancelář - projekty - rozpočty - pasportizace - posudky - energetické výpočty

Stavební činnost - nabízíme servis zahrnující oblasti výroby součástí staveb, projektovou a inženýrskou činnost a stavební výrobu.

Kompletní dodávky staveb, stavby: -stavby a dodávky RD na klíč -rekonstrukce objektů -zateplování budov a fasádní práce -obklady a dlažby -topení, voda a plyn -hydroizolační systémy -inženýrská činnost -projekce staveb.

Realitní činnost Zateplení fasád Projektová činnost Zakládání staveb Výstavba a rekonstrukce - budovy - domy - byty