Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Jsme moderní technologická společnost, která patří mezi 100 nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem v České republice. Špičková úroveň v oblasti kvality, spolehlivosti, odbornosti a zkušenosti je výsledkem systematického vývoje společnosti od rou 1991. O d té doby jsme postupně rozšiřovali portfolio svých činností díky vlastnímu růstu ...

Stavební činnost - provádění staveb, bytová výstavba - projekční činnost - znalecká činnost.

Služby - projektové dokumentace - inženýrská činnost - koordinátor BOZP na staveništi.

Projekce: - územní plánování - bytové, občanské a průmyslové stavby. Návrhy: - interiéry - výstavní expozice - zahradní tvorba.

Projekce, projektování: - vodohospodářské, dopravní stavby.

Projektová, konzultační a inženýrská činnost v oblasti výstavby..

Projekční kancelář: -projektování pozemních staveb. Stavební činnost Inženýrská činnost Ochrana majetku

Projektový ateliér ANTA se zabývá komplexní projektovou přípravou novostaveb, rekonstrukcí a oprav občanských a bytových staveb a projekty interiérů. Ateliér je tvořen: - architekty - projektanty stavebních profesí - konstruktéry. Ostatní profese jsou zajišťovány formou spolupráce se stálými externími ...

Stavební činnost: - realizace RD - rekonstrukce - modernizace objektů - nástavby - přístavby - dispoziční úpravy - dodávky vč. projektových a inženýrských prací - konzultace záměru s architektem - zpracování dokumentace - jednání s úřady.

Architektonická kancelář - projektové dokumentace - stavební a autorský dozor.

Činnost: - projekční práce ve stavebnictví - zpracování rozpočtů - inženýrská činnost.

Stavební činnost - výstaba sportovišť - projekční práce. Pronájem kanceláří, skladovacích a manipulačních ploch.

Služby: - architektonická a inženýrská kancelář

Služby: - statická projektová kancelář - návrh a posouzení nosných konstrukcí pozemních staveb

Návrh, rekonstrukce: - bytové interiéry - interiéry obchodních jednotek.

Inženýrská kancelář - železniční a veřejná doprava - modelování přepravních vztahů v území - návrhy jízdních řádů.

- ceny a odhady nemovitostí - tržní ceny pro banky - projektování pozemních staveb - dozory staveb

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce bytových i nebytových domů - generální dodávky staveb - projektové dokumentace.

Projekční kancelář Služby: -projekční práce -projekce staveb -projektování občanských staveb -rodinné domy, bytové stavby -projektování průmyslových staveb -výrobní haly -obchody, provozovny -zaměřování -stavební dozor -inženýrská činnost.

Projekce staveb: -zaměření skutečných stavů objektů a staveb včetně geodetického zaměření polohopisu a výškopisu stavby včetně inženýrských sítí -zpracování návrhů, studií včetně vizualizace návrhů -kompletní zpracování projektové dokumentace pro vydání příslušných povolení, realizační projekt, změna stavby před jejich ...

Investorsko projektová a stavební společnost

Projekční kancelář - projektové dokumentace - dokumentace pro úřední řízení - inženýrská činnost - autorský dozor.

Jsme firma zabývající se realizací staveb. Provádíme stavební úpravy, rekonstrukce, kompletní přestavby, technický dozor staveb, projektování a inženýrskou činnost. Naším cílem je uspokojit i nejnáročnější zákazníky. Vše realizujeme po důkladné analýze daných podmínek a vyhledání nejvýhodnějšího řešení.

Nabízíme služby architektonického a projekčního studia. Děláme návrhy, stavební projekty ve všech stupních, interiér, zahrada a stavební dozory.