Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Nabízíme: - stavební práce všech rozsahů - inženýrská a projektová činnost - údržba a rekonstrukce veřejného osvětlení - údržba komunikací včetně zimní údržby - údržba veřejné zeleně - odvoz a likvidace odpadu.

Služby: - projekce sanační statiky - statické posudky.

Znalecká a inženýrská kancelář. Soudní znalec: - oceňování nemovitostí a podniků. - stavební projekce.

Stavební projekce Služby: Projekty pozemních staveb, inženýrská činnost, požární bezpečnost, bezpečnost práce (BOZP), požární ochrana (PO)

Projektová činnost ve výstavbě, architektonické studie, dokumentace staveb včetně vyřízení stavebního povolení a činnosti stavebního dozoru, prováděcí dokumentace.

Projektování rodinných domů. Projekty zateplení stávajících rodinných domů pro získání dotace z programu NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM..

Projekty občanských staveb, rodinných domů a drobných staveb včetně zajištění úředního povolení. Tepelně-technické výpočty staveb (např. Průkaz energetické náročnosti staveb, Nová Zelená úsporám).

Služby: Projekty a realizace nízkoenergetických a pasivních domů.

Stavební firma. Návrhy a výstavba inženýrských sítí.

Služby - tvorba a distribuce technických předpisů MD ČR a MZ ČR - projektová a inženýrská činnost - navrhování a posuzování vozovek pozemních komunikací - expertní posudky, poradenská a konzultační činnost - poskytovaný software.

Projektová činnost ve výstavbě.

Dle projektové dokumentace - pro stavby pozemní, vodohospodářské a dopravní - pro novostavby nebo rekonstrukce vypracování výkazů výměr a jejich ocenění - stavební rozpočty Ocenění předaného výkazu výměr Stavební rozpočty jsou zpracovány v programu EUROCALC v cenové databázi dle URS

Projektování, projekce, výstavba a modernizace: - investiční celky - stavby čistých prostor - stavby laboratoří - stavby zdravotnických prostorů - validace - facility management.

Stavební činnost: - architektonické návrhy staveb a interiérů - zpracování projektu od návrhu až po řešení detailu - řešení nízkoenergetických domů - inženýrská činnost - odborný dohled při realizaci - realizace staveb na klíč formou stavebního managementu - konzultační a poradenské služby.

Služby: - projektování v oboru architektury a pozemních staveb - projektování v oboru územního plánování a urbanismu - příprava a organizace architektonických soutěží - inženýrská činnost - technický dozor investora - autorizovaný inspektor Konzultace, technická pomoc a poradenství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě a technický dozor.

Činnost: - architektonická činnost - stavební projekce.

Inženýrská a projektová činnost. Vypracování projektové dokumentace. Znalecké posudky v oboru stavebnictví.

Projekční kancelář. Architektonická a urbanistická studie. Projektová dokumentace, projekce pro územní a stavební řízení, pro pozemní a dopravní stavby. Statické posudky a výpočty. Inženýrská činnost a technický dozor při realizaci staveb.

Geodetické práce Inženýrská činnost Projekční práce.