Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Naše společnost VESAS s.r.o. je stavební firma, která realizuje výstavbu domů a rekonstrukce v okolí měst Třebíč, Velké Meziříčí, Vysočina. Působíme v oblasti bytové i průmyslové výstavby již od roku 1991 a za sebou máme již mnoho úspěšných realizací staveb. Zabýváme se hlavně výstavbou nových rodinných domů, občanských staveb, průmyslových ...

Služby: -projektová činnost ve výstavbě -organizace výběrových řízení -investorská a inženýrská činnost ve výstavbě.

Projektování: - rodinných domu - zahradních chatek - bytových domů - větších či menších staveb - investiční záměry - sportovní a zdravotnické objekty atd. Měření radonu.

Společnost Boviline s.r.o. se zabývá projektováním staveb a dodávkou technologie pro zemědělské podniky.

Projektová činnost, inženýring, technický a autorský dozor

Projektová činnost v oboru pozemní stavby, projekční práce, projekce. Projekty rodinné domy, RD, průmyslové haly, přístaveb, půdy, vestavby, rekonstrukce. Inženýrská činnost ve stavebnictví. Stavební inženýrství. Přípojky elektro, vodo, topo, plyn, kanalizace. Autorizovaný inženýr. Stavební dozor.

Činnost: -projekce -inženýrská činnost. Poradenství: -stavebnictví. Zprostředkování staveb na klíč. Obchodní činnost.

Projekční ateliér. Služby: -projektová dokumentace pozemních staveb, RD, průmyslové stavby, -inženýrská činnost. - stavební povolení, kompletní vyřízení veškeré dokumentace pro stavbu

Dovolte nám představit firmu NOMU projekt s.r.o., která je vaším spolehlivým partnerem v oblasti projekce a inženýrství pozemních komunikací. NOMU projekt s.r.o. je společnost s dlouholetou tradicí a zkušenostmi, která sídlí v Znojmě na adrese 28. října 2289/27. Zabývá se projekcí pozemních komunikací a specializuje se zejména na místní ...

Westav Bohemia, s.r.o. je specializovaná firma zabývající se stavebními pracemi a inženýrskou činností.

PD Steel ing mont s.r.o. se zaměřuje na výrobu ocelových konstrukcí, svařenců a strojních celků, včetně jejich montáže. Poskytují povrchové úpravy, zhotovení projektové dokumentace, odborné demontáže a montáže a sváření metodou MIG-MAG, MMA.

Ing.arch. David Zadražil se zaměřuje na projektové a architektonické práce.

Provádíme: - výstavbu rodinných domů -dřevostaveb -vypracování projektové dokumentace -stavební povolení -izolace "chytrou pěnou" Služby: -stavební dozor -poradenství.

Služby: - projektování staveb občanských a bytových, - komplexní služby při vyřizování povolení staveb, - poradenská činnost ve výstavbě, - inženýrská činnost.

Stavební projekce. Stavební projektant.

Projekční činnost. Inženýrská činnost. Statické posudky staveb. Interiéry projekce. Stavební rozpočty. Územní studie.

Provádíme stavby a rekonstrukce, dozorování staveb a inženýrskou činnost. Nabízíme poradenské i konzultační služby. Realizujeme pozemní stavby.

Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -kancelářská technika -papírnické zboží. Služby: -projektové práce -projektant, projekty, stavitelství

Společnost PRIMA CHLAZENÍ s.r.o. je předním poskytovatelem komplexních řešení v oblasti klimatizace a chlazení. S dlouholetými zkušenostmi a osvědčenými technologiemi, firma zajišťuje vše od konzultací, přes návrh a dodávku zařízení, až po montáž a školení zákazníků. Nabízíme kompletní dodávky tepelných čerpadel a topných systémů, stejně jako ...

Tibag s.r.o. je stavební firma, která se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti BOZP a stavebních prací. Nabízí inženýrské sítě, zemní práce, novostavby, rekonstrukce a projektový management.

FK-projekce s.r.o. je dynamická a ambiciózní firma se sídlem v Brně, která se specializuje na širokou škálu projektových a architektonických služeb. Tým FK-projekce je tvořen mladými profesionály, kteří se zavazují k tomu, aby váš projekt byl zpracován včas a v souladu s plánovaným rozpočtem. Od prvních návrhů až po realizaci, firma pečlivě ...