Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Nabízíme architektonické a inženýrské služby.

Projekční činnost - projekty rodinných domů - pasportizace staveb - inženýring.

Služby: - projektové práce ve stavebnictví - stavební projekce

SEVEN HK s.r.o., Hradec Králové staví montované objekty a fasádní pláště obchodních, průmyslových, a administrativních center. Díky naší spolehlivosti, kvalitě a dodacím termínům jsme si získali zákazníky nejen z České republiky, ale i z Polska a Rakouska, Itálie a z celé Evropské unie. Ocelové konstrukce: konstrukce průmyslových a ...

Strojírenství Výroba dopravníků Výroba dopravníkových válců a válečků Výroba stěračů dopravních pásů Válečkové tratě Modulové dopravníky Magnetické separátory Elektroválce Architektura a projekty Projekty a design ordinací Projekty interiérů provozoven Bytový a průmyslový architekt Stavební práce Stavební povolení Projekty rodinných ...

Dodavatelsko-inženýrská činnost v průmyslu farmaceutickém, chemickém a potravinářském a ve zdravotnictví. Konzultační a poradenská činnost - analýza zakázky - objasnění cílových představ se zákazníkem - specifikace potřebných podkladů a průzkumů - posouzení realizovatelnosti projektu - návrh organizace stavby.

Nabídka projektování a dodávky staveb, rekonstrukce objektů a správy budov.

Projektování zdravotnické výstavby. Projekční kancelář.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě - projekce rodinných a bytových domů - projektové dokumentace - projekce čistíren odpadních vod (ČOV) - projekce inženýrských sítí - projekce technického a technologického vybavení budov.

Služby: -architektura -statika -konstrukce

Služby: - znalecká činnost ( vypracování znaleckých posudků pro finanční úřady, notáře i banky, tržní ocenění nemovitostí) - realitní činnost - inženýrská činnost ve stavebnictví - projektová činnost v investiční výstavbě

Činnost: - rozpočty pozemních staveb - zpracování rozpočtů staveb.

Zajistíme projektovou dokumentaci všech druhů pozemních staveb ( rodinné a bytové domy, občanská výstavba, průmyslové objekty aj. ) - tj. architektonické, stavebně technické a konstrukční řešení, požární bezpečnost staveb, rozvody zdravotní instalace vč. přípojek, tepelná technika, vzduchotechnika, měření a regulace, ...

Naše společnost Stavební firma Bína, spol. s r.o. sídlící ve Velešíně realizuje kompletní stavební práce, bytovou výstavbu, přístavby a nástavby, stavby výrobních objektů, rekonstrukce, stavby na klíč a inženýrské sítě. Na trhu působíme od roku 1994. Téměř od počátku programu Zelená úsporám v roce 2008 jsme registrování v seznamu odborných ...

Práce: -stavební -pokrývačské -klempířské -hydroizolační -sádrokartonové -izolatérské -tesařské -truhlářské -projekční včetně prodeje materiálu.

Stavební činnost, stavební práce, realizace, stavby na klíč: -provádění staveb -revitalizace bytových domů -zateplování objektů -provádění hydroizolačních systémů -stavby na klíč -projekce staveb -termovizní měření -pasivní domy -chemická injektáž zdiva -nízkoenergetické a pasivní domy -průkaz energetické náročnosti ...

Projektová kacelář - poradenská a inženýrská činnost - projektová činnost ve výstavbě - vyprácování projektové dokumentace, studie.

Inženýrská činnost v oboru: - hydrotechnika - hydroenergetika - hydraulika. Oceňování nemovitostí.

Projekční kancelář - zpracováváme projektové dokumentace - poskytujeme konzultace a technickou pomoc při návrh řešení slaboproudých rozvodů - zajistíme technický dozor na stavbě.

Dozorování staveb, Realizace staveb, Realizace interiérů, Projektování staveb, Příprava developerských projektů. Ing. Hugo Jandl, podnikající jako fyzická osoba, dlouholeté zkušenosti s přípravou developerských projektů v rozsahu 100 - 500 mil. Kč.

Služby: - projekční kancelář - stavební projekce

Projekční kancelář: - statika staveb - statika ocelových, dřevěných, hliníkových konstrukcí.

Projekční kancelář. Služby: - vypracování projektové dokumentace pro: - rodinné domy - rekreační objekty - přístavby a rekonstrukce - územní a stavební řízení.

Projekční kancelář - projekty novostaveb, rodinných domů, skladovacích prostor, výrobních hal - projekce, stavební architektura.