Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Služby: - inventarizace hmotného a nehmotného majetku - pasportizace budov - digitalizace výkresové dokumentace. Provozovna: Budějovická 618/53 140 00 Praha 4

Služby: - zpracování projektové dokumentace - vyřízení stavebního povolení - zpracování architektonických projektů.

Realizace pozemních staveb na klíč: - projektová příprava - inženýrská činnost - prodejní a skladové haly - rekonstrukce historických budov. Stavební kamenická výroba z přírodního kamene: - neopracované kamenné desky - dlažby, obklady, schodiště, parapety - krby - kuchyňské desky a pulty.

Služby: - elektroinstalace - opravy, údržba, revize elektroinstalací - IT poradenství, počítačové sítě - projektová dokumentace - rekonstrukce bytových a nebytových prostor.

Projekce, projektová dokumentace: - kanalizace - vodovody - plynovody.

Provádíme zemní práce, kompletní realizace staveb, subdodávky, rekonstrukce objektů a projektovou činnost ve výstavbě.

Architekt: - řešení interiéru. Stavební projekce: - občanské, bytové stavby.

Služby: - statické výpočty - projektová činnost ve výstavbě.

Služby: -architektonické -inženýrské včetně projektování.

Rozpočty staveb - oceňování stavebních konstrukcí a prací pro projektanty, investory a dodavatele - propočty finančních nákladů stavebních objektů - rozpočty stavebních objektů.

Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

Český domek Projekty Individuální stavby Stavíme zděné domy z moderních i klasických materiálů. Přesně podle vašich představ provedeme individuální stavbu vašeho nového rodinného domu. K dispozici jsou také nové byty a domy v komfortním obytném souboru Nádražní Pěšina ve Dvoře Králové nad Labem. Dodáme vám okna a dveře GEUS, interierové dveře ...

Projektování staveb, projekční kancelář: - zaměření pozemku, geodet - projektování pozemních staveb.

Projektová činnost ve výstavbě: - specializace na zemědělské stavby a stavby pro koně, rodinné domy.

Projektová a inženýrská činnosti v oblasti pozemního stavitelství - projekční činnost - autorský a stavebně technický dozor - zajištění kompletních dodávek staveb. Kancelář: Doubravčická 23, 10000 Praha 10

Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrské služby. Projekce: -průmyslové a inženýrské stavby. Služby: - energetické projekty a posudky v oblasti úspor energií rodinných a bytových domů a občanské vybavenosti - energetické audity . Kopírovací služby: - černobílé i barevné digitální kopírování a tisk - velkoformátový tisk.

Realizace staveb: -stavby na klíč -hrubé stavby -odstranění vlhkostí, plísní, vody -zpracování stavební dokumentace -rozpočty staveb -kalkulace staveb -zaměření staveb -zajištění stavebního a autorského dozoru -investorská činnost -poradenská činnost -zprostředkování nákupu nemovitostí, pozemků -patologie služeb ...

Služby: - investorská a inženýrská činnost ve výstavbě - zajištění projektové dokumentace, stavební povolení - technický dozor - kolaudace.

Inženýrská a projektová činnost - projektové dokumentace - zajištění potřebných povolení až po kolaudaci. Provádění staveb - výstavba obchodních center, výtahů a eskalátorů. Správa a údržba obchodních center.

Projektová činnost: -stavby -elektrická zařízení. Stavební činnost: -výstavba inženýrských sítí -zemní práce -řezání asfaltových a betonových povrchů -hutnění povrchů. Dodáváme tepelná čerpadla.

Inženýrská činnost Projektová dokumentace konstrukcí. Projektová činnost v oblasti statiky a dynamiky konstrukcí pozemních staveb

Služby: - odhadce nemovitostí - projektant statik (pobočka Straky 137, okr.Nymburk)

Projektování a realizace: - vodohospodářské a pozemní stavby - inženýrské služby