Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Služby: - stavební projekce - stavební dozor - koordinátor BOZP na staveništi - odborné posudky pro obor pozemní stavby - inženýrská činnost

Služby - stavební rozpočty a kalkulace staveb.

Služby - autorizovaný inženýr v oborech pozemní stavby, požární bezpečnost staveb - projektování staveb.

Projektování, statika - projektové dokumentace.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování - zemní práce - projekční a architektonická činnost.

Poradenská agentura, činnost: - příprava, realizace a řízení projektů z veřejného sektoru - vypracování kompletní projektové dokumentace pro pozemní, dopravní stavby - vyhledání vhodného dotačního programu - zpracování žádosti o dotace.

Architektonický ateliér - projekční činnost.

Služby - technické poradenství při zpracování investičních záměrů - projektová činnost - konzultační a inženýrská činnost - bytová výstavba - realitní činnost.

Projekt, odborný posudek a zpracování žádosti o dotaci Nová zelená úsporám. Vytvoření energetického auditu i průkazů energetické náročnosti budov. Poradenství a kompletní zpracování žádostí o dotace z EU. Projekty technického zařízení budov (vytápění, vodoinstalace a kanalizace).

Služby: - projekční práce ve stavebnictví - inženýrská činnost.

Služby: - zateplování - strojní omítky - projekční činnost

Služby: - inženýrská činnost ve výstavbě - rozpočty - povolení - oceňování nemovitostí - stavební projekce - stavební dozor

Služby: - stavební dozor - technický dozor investora - projekční činnost

Činnost: - autorizovaný inženýr v oboru dopravních staveb - projekce dopravních staveb

Projektová činnost ve výstavbě

Projektová činnost ve výstavbě

Služby: - stavební projekce - autorský a technický dozor

Vývoj, projekce, konstrukce, výroba, zkušebnictví, servis: - řízení technologických procesů: - řízení velkých průmyslových technologií - řízení pracovních strojů - elektro dodávky: - silnoproudé rozváděče - MaR rozváděče - mozaiková pole - zabezpečovací technika - specielní modulové techniky, modulovací technika.

Činnost: - projekce dopravních staveb - projektování nosných konstrukcí pozemních staveb.