Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Činnost: - stavební projekce - projektová činnost ve výstavbě.

Projekční kancelář: - stavební projekce - architektonické návrhy - inženýrská činnost ve výstavbě.

Činnost: - energetické audity, posudky - průkazy energetické náročnosti budov - kontrola kotlů.

Činnost: - projekční práce ve stavebnictví - inženýrská činnost.

Činnost: - projekce technického zařízení budov.

Stavební firma. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Projektová činnost ve výstavbě Projekce. Poradenství: - podnikatelské, organizační - ekonomické v oblasti strojírenství.

Projekční kancelář: - stavební projekce - veškeré stupně projektové dokumentace.

Činnost: - projekce TZB (voda, plyn, kanalizace, vytápění, vzduchotechnika) - energetické poradenství - vypracování průkazu energetické náročnosti budovy (PENB)

Architektonická kancelář - stavební projekce.

Pozemní stavby, statika, dynamika. Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby, statika a dynamika staveb. Statika a dynamika staveb: -betonové, zděné, dřevěné a ocelové konstrukce -zakládání staveb, opěrné stěny, stropní konstrukce, krovy -sanace -statika při přestavbách a rekonstrukcích -statické posudky Projekce pozemních ...

Stavební firma. Projekce, stavby, rekonstrukce: -občanská výstavba -průmyslové objekty -rodinné domy na klíč -inženýrské sítě -přestavby bytových jader -zateplování objektů a fasády -půdní vestavby.

Firma SAFETY PRO s.r.o. se zabývá kompletním servisem v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně zajištění školení a poradenství. Také provádíme inženýrskou činnost, ve které vám zajistíme autorizovaného inspektora pro technický dozor staveb. Soustředíme se na lokality jako je Brno a jeho blízká města. ...

Služby: - projektové služby v oboru vodohospodářské stavby, technické zařízení budov - inženýring Autorizovaný inženýr pro stavby vodního hospodářství a krajinného inženýrství.

Projekční kancelář, služby: - projektování nízkoenergetických staveb pro bydlení - vypracování průkazů energetické náročnosti budov (energetických štítků)

Projekční činnost se zaměřením na statiku staveb

Inženýrská činnost - technický dozor na stavbách Stavební projekční činnost.

Činnost: - projekční práce - autorizovaný inženýr

Projektová činnost - projektové dokumentace dřevostaveb, interiérů i exteriérů - animace.

Služby - projektová činnost ve výstavbě dopravních staveb a mostních konstrukcí - geodetické práce.

Projekčně inženýrská kancelář - stavebně technické průzkumy a pasportizace staveb - zajištění organizace přípravy a realizace staveb (organizace výběrových řízení na dodavatele stavby, subdodavatelů) - konzultační a poradenská činnost - administrace veřejných zakázek a obchodních soutěží včetně úplného právního servisu