Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Poradenská, kompletní inženýrská a investorská činnost ve stavebnictví: - projektování staveb - dodávky staveb na klíč - rekonstrukce a modernizace - demolice a sanace objektů.

Projekční a konstrukční kancelář - tvorba výkresové dokumentace - digitalizace výkresů - vývoj, konstrukce a kompletní zpracování výrobní dokumentace strojírenských zařízení v 3D systémech - zpracování projektů nových výrob - optimalizace využití energií při výrobě - zajištění požadavků na technickou bezpečnost výrobku - zavádění ...

Činnost: - vyřízení stavebního povolení - rozpočty staveb, stavební rozpočty.

Činnost: - stavební projekce - inženýrská činnost - technický dozor investora.

Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby - stavební dozor - inženýrská činnost - projektová dokumentace - realitní inspektor, prohlídka a zhodnocení stavu nemovitosti.

Služby - projektové dokumentace - inženýrská činnost.

Architektonická a projekční činnost - návrhy interiérů - projektové dokumentace. Realizace staveb - výstavba na klíč.

Služby: - projektové práce ve stavebnictví - stavební projekce

Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost - stavební dozor.

Služby - projekční činnost - stavební a autorský dozor - inženýrská činnost.

Inženýrsko projekční kancelář - architektura, urbanismus, pozemní stavby a inženýrské stavby - inženýrská činnost při výstavbě - technický dozor.

Projekční +stavební firma. - rodinné domy na klíč - průmyslové haly - výrobní a zdravotní provozy. Rekonstrukce staveb. Opravy památek. Zateplování budov, renovace fasád.

Autorizovaný architekt - projektová činnost.

Činnost: - projekce pozemních staveb - inženýrská činnost.

Činnost: - projekční práce ve stavebnictví.

Projekční stavební kancelář - projektové dokumentace - stavební dozor - realizace staveb - zateplování budov.

Projekční a inženýrská činnost - projektové dokumentace - stavební dozor - inženýrská činnost.

Projektová a inženýrská činnost - zaměření staveb - projekty pro stavební povolení - prováděcí dokumentace - dozory staveb - průkazy energetické náročnosti budov.

Výstavba inženýrských staveb. Zabezpečení vstupních podkladů: -lokalizace stavby -stavební průzkumy -zabezpečení výběru staveniště.

Projektová činnost Brno. Inženýrská činnost Brno. Stavební dozor Brno. Zajištění stavebního povolení. Architektura DEVELOPMENT – stavební dozor, inženýrská a projekční činnost Brno.

Služby: - návrh, posuzování obalových konstrukcí budov - dynamické hodnocení konstrukcí a budov.

Projektová činnost - novostavby - opravy a rekonstrukce rodinných a bytových domů, půdních vestaveb, rekreačních objektů, nebytových staveb.

Autorizovaný inženýr v oblasti statiky a dynamiky staveb Projektová dokumentace - rodinné domy - půdní vestavby - ocelové a dřevěné konstrukce - novostavby - rekonstrukce.