Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Činnost: - zpracování projektové dokumentace pro získání dotace zelená úsporám - projekce pozemních staveb.

Služby - projektové dokumentace - architektonické studie - technický dozor a inženýrská činnost.

Inženýrská činnost, projekční kancelář.

Služby stavebního inspektora - technický dozor. Projekční činnost Stavby Překlady technických textů.

Služby - projektování staveb, vytápění, větrání, kanalizace - průkazy energetické náročnosti - energetické audity a posudky - dotační poradenství.

Činnost: - stavební projekce - projektování staveb.

Činnost: - zpracování projektů v oblasti úspory energie - dotační poradenství - zpracování energetických auditů, průkazů.

Projekční kancelář - projektové dokumentace - zpracovávání územních plánů.

Služby: - statika dřevěných konstrukcí - mykologické rozbory - měření vlhkosti dřeva

Projekce-geodetické práce: - stavitelství. Prodej: - plastové desky - dutinkové polykarbonáty - PVC vlnité a trapézové desky - plexiskla - hliníkové profily.

Projekce, inženýrská činnost: - přípravná a projektová dokumentace pro účely územního řízení, stavebního povolení a realizace stavby - dokumentace skutečného provedení staveb - zpracování podnikatelského záměru, studií, rozborů - studie energetické, hlukové, osvětlovací - návrhy a provedení interiérů. Služba: - reprografické, ...

SURPMO a.s. zajistí: - projektová činnost v oblasti pozemních staveb a jejich rekonstrukcí (projektové středisko Praha) - projektová činnost v oblasti urbanistických prací pro města a obce (projektové středisko Hradec Králové) - inženýrská činnost (středisko Praha) - pasportizace objektů (středisko Praha) - expertní činnost (středisko ...

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Práce. - přípravné stavební práce - přípravy staveniště - dokončovací stavební práce. Služby: - projektová činnost ve stavebnictví - architektonická a inženýrská činnost.

Projekční firma. -projekční a inženýrská činnost ve výstavbě -průmyslové stavby

Projektová příprava staveb, poradenství, engineering: -architektonické studie a investiční záměry -územní řízení a stavební povolení vč. obstarání (vyjadřovačky) -dokumentace podle zahraničních norem ve vícejazyčném provedení (německy, anglicky, rusky). Inženýrská činnost, průzkumy, posudky: -zaměření stávajícího stavu -geodetické ...

Projektová kancelář: - projekční práce ve stavebnictví - inženýrská činnost.

Projektová činnost ve výstavbě, architektura.

Činnost: - projektové práce ve stavebnictví - inženýrská činnost - oceňování nemovitostí.

Geodetické služby Inženýrská činnoststavební povolení Projektová činnost ve výstavbězajištění - územní rozhodnutí.

Architektonický ateliér. Služby: - projektová činnost ve výstavbě - architektonické a inženýrské činnosti se zaměřením na pozemní stavby.

Projekční kancelář. Projektová činnost ve stavebnictví. Služby: - kontrola statiky staveb - technické poradenství.

Návrhy - tepelná čerpadla, montáž tepelná čerpadla. Stavební dozor Projekce - nízkoenergetické domy, zhotovení a kontrola rozpočtů staveb, vyřízení stavebního povolení a kolaudace, stavební poradenství.

Projekce, inženýring: - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod, ČOV - ekologické stavby - pozemní stavby.