Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekční kancelář, služby: - projekce dopravních staveb - urbanismus - architektura

Činnost: - projektování budov - pasportizace staveb - inženýrská činnost.

Projekční kancelář. Projektová činnost ve stavebnictví. Inženýrská činnost. Finanční poradenství.

Projekce, projektová dokumentace - pozemní stavby. Projekce - stavby vodního hospodářstvízpracování projektové dokumentace, projekce - kanalizace. Krajinné inženýrství. Autorizovaný inženýr.

Služby: - geodetické práce, průzkumné a ostatní předprojektové práce - studie - dokumentace k územnímu rozhodnutí - dokumentace ke stavebnímu povolení - realizační dokumentace stavby - dokumentace pro výběr zhotovitele - dokumentace skutečného provedení stavby - autorský a technický dozor na stavbách - poradenství a konzultace v ...

Projektový atelier - projektová a inženýrská činnost

Projekční kancelář. Služby: - projekční činnost ve stavebnictví, projektování staveb, projektování technického zařízení budov.

Architektonický a projekční ateliér - projekty staveb - stavební dozor.

Služby - koordinátor BOZP - stavební dozor - projekční práce - inženýring - zpracování průkazu energetické náročnosti budov.

Projekční kancelář - projektování pozemních a dopravních staveb.

Projekční kancelář - architektonické studie, vizualizace - projektové dokumentace.

Architektonický a projekční ateliér. Služby: - architektonické studie - prováděcí projekty - autorské dozory na stavbě - návrhy a projekty interiérů.

Služby: - zpracování projektové dokumentace u novostaveb, rekonstrukcí, odstraňování staveb, oprav a úprav - inženýrské činnosti - autorský dozor

Činnost: - technický dozor investora - stavební dozor - koordinátor bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi - řízení a koordinace staveb - projekční a inženýrská činnost.

Činnost: - projektové práce ve stavebnictví - architektonické studie.

Dodávky - interiérů a studie. Architektonická kancelář projektování interiérů. Architektonické návrhy. Projekce - stavby.

Projektová činnost ve výstavbě: - Inženýrská činnost v investiční výstavbě - kompletní projektové služby

Služby - energetické audity - kontrola kotlů - průkazy energetické náročnosti budov - projekty rodinných domů.

Architektonické, inženýrské a poradenské služby - projektové dokumentace - autorský, technický, stavební dozor.