Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Architektonická kancelář - projektové práce - projekce staveb.

Pozemní stavitelství, developerská a realitní činnost - bytová výstavba a rekonstrukce budov - výškové práce - zateplování - projektové práce.

Stavební firma, stavební práce, stavitelství: -obnova, rekonstrukce a zateplování fasád budov. Provádíme zateplování budov, rodinných domů. Zhotovení stavební projektové dokumentace. Rekonstrukce budov.

Stavební projekce, projektování staveb.

Developerská společnost - stavební projekce včetně dodávky staveb.

Designové studio - originální návrhy interiérů i exteriérů - stavební projekce, projektování - poradenství, prodej bazénů.

Projekční kancelář: - projektová činnost ve stavebnictví.

Nabízíme stavební, výškové a zahradnické práce, rekonstrukce sportovišť, revitalizace, správu a údržbu nemovitostí i projektové činnosti.

Výstavba: - inženýrské sítě Zemní práce. Projekce, výstavba, opravy a rekonstrukce: - silnice - místní komunikace - chodníky - lesní a polní cesty, ... - ekologické stavby - vodohospodářské stavby.

Projektová činnost v oblasti občanských, bytových a průmyslových staveb a úprava veřejných prostranství.

Architektonická kancelář - projekce budov.

Projekční ateliér - projekty a dokumentace pro provádění staveb.

Energetický štítek Zlín pro rodinné a bytové domy s nejlepší cenou ve Zlínském kraji. Nová zelená úsporám. Kotlíkové dotace. Zpracujeme Vám energetické průkazy budov (PENB).

Inženýrské služby v oblasti managementu staveb - projektové práce - technický dozor - developerská a realitní činnost.

Příprava a realizace bytových projektů - bydlení pro seniory, družstevní bydlení a nájemní bydlení - projektová a inženýrská činnost - developerská činnost.

Činnost: - projekty staveb - projektová příprava staveb - inženýrská příprava staveb - dozorování staveb - průkazy energetické náročnosti budov.

Architektonický atelier - rodinné domy - bytové domy - veřejné stavby - novostavby - interiéry

Projektová a inženýrská činnost. Technický dozor.

Stavby, projekce, dodávky, výroba, servis: -zahradní stroje -zemědělské stroje pro malá hospodářství Projekty, vývoj, dodávky

Služby: -inženýrská činnost v investiční výstavbě a poradenství

Služby: - stavební projekce - inženýring - poradenská činnost - výkon koordinátora bezpečnosti práce - zpracování a kontrola plánu BOZP a zásad organizace výstavby - posuzování vlivů záměrů a koncepcí na životní prostředí -projektování elektrických zařízení bez omezení napětí Stavební činnost