METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Investiční záměry Technicko-ekonomická zadání Dokumentace k územnímu řízení Dokumentace ke stavebnímu a vodohospodářskému povolení Realizační dokumentace Inženýrská činnost Autorské a technické dozory staveb

Projektová činnost ve výstavbě. Architekt. -zpracování kompletní dokumentace staveb od urbanistického začlenění a návrhu stavby - zpracování územně plánovací dokumentace - návrhy staveb bytových, občanských - návrhy staveb pro zdravotnictví - návrhy průmyslových staveb - rekonstrukce památek a jiných budov.

Projektová činnost ve výstavbě. Architektonická kancelář.

Služby: -projektování staveb, inženýrská činnost -občanské stavby-hotely, obchody, restaurace, sportovní zařízení, nemocnice, domovy pro seniory, kostely, rekonstrukce historických a současných objektů -koordinace projektových prací -odborné architektonické návrhy -objemové studie -stavební i projektový ...

Provádíme architektonické a inženýrské činnosti včetně projektování.

Architektonická a inženýrská činnost a technické poradenství.

Projekční ateliér. Inženýrské stavby. Čistírny odpadních vod.

Zajištění stavby od projektu, stavebního povolení, vlastní stavby až po kolaudaci.

Projekce: -průmyslové, občanské stavby, technické sítě -průzkumné a přípravné práce -geodetické zaměření stavby -zpracování architektonicko-stavební projektové dokumentace -odhady a oceňování nemovitostí.

Specializovaná projekční kancelář: -územně plánovací dokumentace a územně plánovací podklady na území měst a regionů jižní a střední Moravy, jižních a východních Čech, ale i v ostatních částech ČR.

Projektová činnost ve výstavbě. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Prodej: -průmyslové armatury

Projekční a poradenská kancelář v oblasti pozemního stavitelství, projekce. Školení a konzultace software SPIRIT a ArCon.

Projekční kancelář s profesí architekt, stavební inženýři, technici, kresliči: - zpracování projektů - vyřízení stanovisek dotčených orgánů, územního rozhodnutí, stavebního povolení - příprava stavby - zajištění dozoru na stavbě a kolaudačního řízení.

Projektová činnost ve výstavbě Správa menších počítačových sítí.

Stavební firma. Návrh a realizace staveb.

Stavební, projekční práce.

Projektová činnost ve výstavbě

Služby v oblasti projektových prací ve výstavbě. Projektování vodohospodářských staveb a inženýrských sítí.

Projektová činnost ve výstavbě

Projektová činnost ve výstavbě Projektování ocelových konstrukcí.

Projektová činnost ve výstavbě

Nabízíme projekty a poradenskou činnost se zaměřením na pozemní stavitelství i statiku staveb.

Služby: -architektonická kancelář -projekční kancelář.