Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projektová činnost ve výstavbě

Projektová činnost ve výstavbě Projektování ocelových konstrukcí.

Projektová činnost ve výstavbě

Nabízíme projekty a poradenskou činnost se zaměřením na pozemní stavitelství i statiku staveb.

Služby: -architektonická kancelář -projekční kancelář.

Dodávka, montáž: -dřevěné, zděné, montované rodinné domy včetně projekce.

Tvorba projektové dokumentace ve stavebnictví.

Provádíme rozpočty staveb, výkazy výměr, cenové nabídky a soupisy provedených prací i dodávek.

Projektová činnost ve výstavbě. Projekty, realizace, stavby, interiéry, prostory, fasády, zaměření historických objektů.

Stavební firma Brno. Rekonstrukce, novostavby, sanace vlhkého zdiva: -půdní vestavby -rodinné domy -hrubé stavby -podřezání zdiva -anhydritové podlahy. Autodoprava kontejnerová. Zemní práce UNC 750. Realitní činnost.

Projektová činnost ve výstavbě Architektonická kancelář, která klade důraz na individuální přístup zohledňující místo stavby a specifické požadavky klienta.

Projekce - opláštění halových objektů, statika ocelových a dřevěných konstrukcí, statické výpočty, realizační dokumentace, výrobní dokumentace.

ELMARprojekt Projektová kancelář. Zpracování projektové dokumentace všech stupňů - od územního plánování, přes studie, dokumentaci k územnímu rozhodnutí, projekty pro stavební povolení a jiné.

Projekční a inženýrská činnost Zelená úsporám - Zpracování podkladů pro státní dotace Projekční a inženýrská činnost

Architektonické a projekční služby se zaměřením na nízkoenergetické domy a interiéry. Provádíme fotorealistickou 3D vizualizaci individuálních i developerských projektů.

Stavební činnost. Projekce, inženýrská činnost, stavby na klíč, rekonstrukce, adaptace: -rodinné domy -půdní vestavby, nadstavby -sádrokartonové konstrukce -koupelny, bytové jádro -obklady, dlažba -zateplovací fasády -zakládání staveb -statické posudky -tesařské, pokrývačské práce -oplocení objektů. Maloobchod, prodej, ...

Projektová činnost ve výstavbě

Projekční a konstrukční dokumentace. Montážní, servisní činnost.

Projekce a statika staveb: - statické posudky - projektová činnost v oboru statika staveb - návrh nosných konstrukcí.

Projektová činnost ve výstavbě, projekce. Stavební činnosti: - nová výstavba - rekonstrukce - historické objekty - půdní vestavby.

Projektování, stavební projekce a realizace staveb rodinných domů, průmyslových a zemědělských objektů, novostavby, stavební úpravy, rekonstrukce a konzultace. Poradenství, poradenská a konzultační firma: - řešení problematiky a souvisejících činností v oblasti státní správy a samosprávy (hospodaření, chod obcí).