Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Montáž - vyhrazená elektrická zařízení. Projektování elektrických zařízení. Zprostředkování obchodu a služeb. Inženýrská činnost ve výstavbě Projektová činnost v investiční výstavbě Kopírovací práce.

Stavební firma: -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce -projektová činnost -investorská a inženýrská činnost.

Autorizovaný inženýr pro statiku a dynamiku staveb.

Projektová, konzultační a poradenská činnost obor dopravní stavby 1) vypracování (návrhů, oprav a rekonstrukcí) - projektové dokumentace pro silnice II. a III.tř., průtahy měst a obcí, úpravy náměstí a veř. prostranství, městské, místní a účelové komunikace, polní a lesní cesty, dopravní řešení obytných celků a nových RD, obchodní a nákupní ...

Projekce - statická a projekční činnost navrhování a posuzování - mostní stavby - inženýrské konstrukce.

Projekční činnost novostaveb, rekonstrukce, interiéry a urbanismus.

Pořádání obchodní soutěže. Inženýrská činnost ve výstavbě.

3D modelování včetně vizualizací pro projektování a realizace dopravních staveb 3D modelování včetně vizualizací pro projektování a realizace pozemních staveb.

Projektujeme ekodomy (pasivní, nízkoenergetické) a ekozahrady (přírodní zahrady). Naší inspirací je permakultura a baubiologie. Používáme přírodní materiály a enviromentálně šetrné technologie. Naším posláním je navrhovat trvale udržitelná lidská sídla, dům a pozemek vnímáme jako neoddělitelný celek.

Poskytuje - služby v oblasti zásady organizace výstavby -architektonické práce - zpracování projektů zařízení staveniště Autorizovaný inženýr PRO pozemní stavby.

Inženýrská činnost ve výstavbě - ZELENÁ ÚSPORÁM Architektonický ateliér - ZELENÁ ÚSPORÁM Návrhy a projekce - stavby (obytné, sakrální, ...) - ZELENÁ ÚSPORÁM.

Stavební činnost: - veškeré stavební práce - vypracování projektové dokumentace. Stavební, strojní zámečnictví: - ocelové konstrukce Obchodní činnost: - Coralit.

Projekce, výstavba a rekonstrukce - čerpací stanice.

Inženýrská činnost - konzultace - poradenství - technický dozor staveb Projekční a architektonické řízení - občanská výstavba - kulturní památky Projekční a architektonické řízení - průmyslová výstavba - urbanistické řešení průmyslových zón a regenerace brownfieldů - architektonické návrhy průmyslových hal a rozmístěnívýrobního ...

Projektová kancelář: -občanská a bytová výstavba. Projekční práce: -urbanistický a architektonický návrh až po realizační projekt stavby. Autorský dozor. Projekty interiérů: -rodinné domy -bytové domy -občanské stavby -bydlení pro seniory. Projektujeme všechny stavební profese a spolupracujeme s řadou speciálních profesí.

Inženýrská činnost Projektová činnost - investiční výstavba Projekční činnost - dopravní výstavba - průmyslová výstavba - vodohospodářská výstavba.

Projekce a realizace - interiéry Stavební projekce.

Požárně bezpečnostní řešení na všechny druhy staveb Projekce - interiéry Projekce- pozemní stavby - urbanismus.

Projekční činnost: -projekce stavební -přední dodavatel projektů rodinných domů v ČR -projekty rodinných domů -projekty bungalovů -nízkoenergetické domy -pasivní domy -bytové domy -aktivní domy -projekty domů -typové projekty -katalogové projekty -katalog rodinných domů.

Firma Krajská energetická agentura, s.r.o. je soukromá firma, která se zaměřuje na oblast energetiky a ekologie. ROZSAH NABÍZENÝCH SLUŽEB: -zpracování energetických auditů -zpracování průkazů energetické náročnosti budov podle vyhlášky 148/2007 Sb. -zpracování odborných posudků pro dotace ze Státního fondu životního prostředí ...

Kompletní projektové dokumentace.

Energetické a tepelně - technické výpočty Výpočty energetických štítků dokumentace Projekce - zateplovací systémy - stavbystatické výpočty Výroba a montáž - ocelové konstrukceprojekce - železobetonové konstrukce Projekce, dodávka - střechy.