Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Statika pozemních staveb, rekonstrukce, sanace staveb: -projekty železobetonových konstrukcí -ocelové, dřevěné, zděné konstrukce -statické posudky, konzultace, zajišťování průzkumů -statické návrhy rekonstrukcí a sanace -zakládání staveb. Vypracování dokumentace v CAD* systému.

Rekonstrukce interiérů a staveb, kompletní realizace interiérů na klíč (služby architekta, zhotovení projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení). Zednické, obkladačské, štukatérské, malířské a lakýrnické práce. Pokládáme plovoucí a dřevěné podlahy.

Zpracování statických výpočtů či projektové a výrobní dokumentace ocelových i betonových konstrukcí.

Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby. Projekční a dodavatelská činnost: -rodinné domy -pozemní a průmyslové stavitelství -stavební dozor -oceňování majetku.

Firma zanikla v důsledku fúze sloučením se společností Porr a.s. Praha. Služby v oblasti dopravních, inženýrských, vodohospodářských a pozemních staveb. Projekce, komplexní výstavba a rekonstrukce: -dopravní (silniční) stavby, inženýrské sítě a objekty pozemních staveb po celé ČR. Rozsah činností je v těchto oblastech: -dopravní ...

I.K.SKYVA, spol. s r.o. jako inženýrská kancelář zpracovává: -navrhování, výpočty a zpracování - projekční dokumentace ocelových, dřevěných a betonových konstrukcí -investiční výstavba - stavební činnost průmyslových staveb a ocelových konstrukcí

Zpracování projektu liniové stavby a doprovodné stavby, silniční infrastruktury: -dálnice -průtah obcí -rekonstrukce a opravy městské komunikace -cyklostezky aj.

Dovoz a prodej přírodních izolací ze světlého korku a ovčí vlny. Projektování novostaveb i rekonstrukcí v součinnosti s orgány státní správy a se správci jednotlivých inženýrských sítí.

Projektová činnost ve výstavbě. realizace -bytové domy -administrativní a komerční -kulturní stavby -rodinné domy -rekonstrukce -veřejné prostory -restaurace a kavárny -interiéry a výstavnictví -scénografie -urbanismus -soutěže -projekty -vybraná ocenění -účast na výstavách -publikace -ediční činnost.

Projektová činnost ve výstavbě Architektonická kancelář. Autorizovaný inspektor.