Maur-Dases, s.r.o.

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Řízení a dodávky staveb. Kompletní inženýrská a projektová činnost ve výstavbě.

Stavební činnost. Projekce, výstavba: - rodinné domy s vyhřívanou základovou deskou a systémem podlahového vytápění (ekologické rodinné domy). Postavíme dům za 3 měsíce. Zastoupení polské firmy na území České republiky.

Stavební firma, stavby. Provádění staveb, rekonstrukce a odstraňování. Projektová činnost, projekce ve výstavbě, stavební projekce. Investorská a inženýrská činnost. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce a průmyslové nátěry.

Projekce, projektování: - projektová dokumentace - architektonické práce. Projektování staveb a provádění inženýrské činnosti ve výstavbě. Projekční a inženýrská činnost ve výstavbě. Projekty staveb občanských, administrativních, technologické celky energetické kotelny.

Stavby, konstrukce: - výstavba - rodinné domy, domky - projekční a inženýrská kancelář D projekt. Stavební práce: - betonáž, ukládání výztuže, zdění. Výroba: - kovové konstrukce a konstrukce z lehkých kovů. Vypracování stavební a montážní dokumentace. Pronájem: - stavební stroje.

Stavby, stavební práce. Projekce, projektová činnost.

Autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby. Soudní znalec v oboru stavebnictví a ekonomika. - Technická podpora při výstavbě - Architektura - Návrhy a projekty staveb - Soudní znalecké posudky - Vady a poruchy staveb - Ceny a odhady nemovitostí - Obvyklé tržní ceny nemovitostí - Komplexní řešení staveb

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - bytová a nebytová výstavba - bazény - průmyslové stavby - komplexní dodávka staveb - rekonstrukce historických objektů - projektová dokumentace - dokumentace pro zelenou úsporám.

Projektování, projekce: - elektro - stavební projekce.

Projekce, projekční práce. Stavební projekce.

Projekční kancelář. Komplexní projektování: - stavební projekce - projekční služby - plyn, elektro.

Projekce, projektování: - ústřední vytápění - vzduchotechnika - plynovody - bioplynové stanice.

Projekční kancelář: - urbanismus - územní plánování - regulační plány - urbanistické studie - projekty regenerace panelových sídlišť.

Stavební projekce, projektová kancelář.

Stavební projekce: - vodovody - kanalizace - čističky odpadních vod. Stavební práce, stavby: - vodovody - kanalizace - čističky odpadních vod. Výkopové a zemní práce.

Stavební firma, výstavba: - ekologické stavby - podzemní a průmyslové stavby - stavební projekce.