Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Znalecké posudky na stavební činnost. Projekce - bytové a občanské stavby.

-Zprostředkování služeb -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Zprostředkování obchodu Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování koordinátor BOZP

Stavební činnost: -bytové, občanské a průmyslové stavby -projektové a inženýrské činnosti -hlubinné zakládání, piloty.

Hlavní náplně mé činosti jsou navrhování staveb a tvorba projektové dokumentace novostaveb rodinných domů, obytných a veřejných staveb. Dále projektuji rekonstrukce, podkrovní vestavby i projekty pro demolice staveb. Navrhuji interiéry i drobnou architekturu. Vytvářím architektonické studie. Měřím stávající stav staveb a vytvářím pasport stavby.

Alfaprojekt Olomouc, a.s. Projekty, projekce, inženýrská činnost. Inženýrsko-projektová firma. Služby: -inženýrská činnost -projednání dokumentace s dotčenými orgány (vyřízování územního rozhodnutí a stavebního povolení) -přípravná dokumentace a studie -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení ...

Dodavatelský inženýring. - realizace staveb - projektování staveb - stavební dozory - průmyslové stavby.

Architektonický ateliér. Projekce: -pozemní stavby -interiéry.

Projektová činnost - pozemní stavby. Inženýrská činnost - vyřízení ÚR, ÚS, SP, ohlášení stavby. Vedení realizace staveb. Technický dozor investora.

Inženýrská činnost: - předprojektová příprava - projektové práce - zajišťování správních rozhodnutí - řízení staveb a technický dozor investora - realizace staveb - technické poradenství. Realitní činnost: - zprostředkování prodeje nemovitostí - bezplatný právní servis. Zajištění financování.

Komplexní projektová a inženýrská příprava staveb: - vodohospodářských a ekologických - bytových a občanských - plynofikace měst a obcí - městské inženýrství.

Realizace pozemních staveb na klíč: - projektová příprava - inženýrská činnost - prodejní a skladové haly - rekonstrukce historických budov. Stavební kamenická výroba z přírodního kamene: - neopracované kamenné desky - dlažby, obklady, schodiště, parapety - krby - kuchyňské desky a pulty.

Nabízíme komplexní projekční a inženýrskou činnost v oboru pozemních a průmyslových staveb. Zpracování projektové dokumentace ve všech stupních (od studie až po prováděcí dokumentaci). Technický dozor stavebníka . Autorský dozor. Inženýrská činnost. Rozpočty. Pomoc při realizaci staveb včetně zajištění kolaudace.

Provádíme kompletní stavebně montážní práce. Stavby, opravy a defekty domů, rekonstrukce, dlažby, stavby plotů, projektové dokumentace, stavební poradenství. Vaše starosti odborně vyřešíme k Vaší spokojenosti. Kvalitní práce a jednání na profesionální úrovni. Výhodné ceny z naší výroby. Volejte pro jakékoliv požadavky na telefon: Telefon: ...

Poradenství v oblasti stavebnictví Projekční kancelář Energetické průkazy budov - energetické štítky Kontrola stavu nemovitostí - nemopas Zelená úsporám Občanské, zemědělské, průmyslové stavby - projekce

Služby - architektonická činnost - projekční činnost - projekce staveb i interiérů - inženýrská činnost.

Architektonicko-stavební kancelář. Komplexní projektová činnost. Stavební projekce. Návrhy, projekty, design a zajištění dodávky interiérů.

Inženýrské služby. Projekce - vodohospodářské stavby.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Dozorování pozemních staveb

Stavební firma. Stavební činnost: - dodávka a montáž dřevostaveb - stavby zděných RD - hrubá stavba nebo dům na klíč - fasády, jejich opravy, zateplení - tesařské konstrukce a stavby ze dřeva - foukaná izolace z celulózových vláken ISOCELL - lití anhydritových podlah - aplikace protipožárních nátěrů dřeva a oceli - projekční ...

Středisko Olomouc. Projekce, projektování: - dopravní - projektová a inženýrská organizace - geodetická činnost. Projektové práce v oborech železniční a silniční dopravy, pozemních staveb, městské a příměstské dopravy, sdělovací a zabezpečovací techniky. Sídlo: Dopravní projektování, spol. s r.o. Janáčkova 1194/12 702 00 Moravská ...

Projektová činnost ve výstavbě. Realitní činnost.

Architektonický atelier: - stavební projekce - bytové a rodinné domy - průmyslové a občanské stavby - rekonstrukce památkově chráněných objektů - grafický design.

Projektová kancelář - projektová dokumentace - projekty rodinných, bytových domů a občanských staveb - inženýrská činnost.

Služby: - stavební projekce - architektura