Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Služby - stavební management pro bytovou a průmyslovou výstavbu - manažerské služeby s developerskou činností - technický dozor - bytová výstavba - projektové práce.

Společnost se specializuje na výstavbu inženýrských sítí, komunikací a pozemních staveb a je schopna zajistit pro všechny druhy realizovaných staveb vlastními silami inženýrskou činnost i veškeré geodetické práce související se stavební činností. Svým širokým rozsahem činnosti zajišťuje společnost komplexní plnění požadavků stavebníků v ...

Generální dodavatel staveb s využitím moderních technologií. Společnost je zaměřená na dodávky od projektu, přes realizaci, ke kolaudaci a následně na záruční a pozáruční servis postavených objektů.

Firma provádí všechny stupně projektové dokumentace v oborech: Dopravní stavby a mosty: - realizační a dodavatelská dokumentace silnic a mostů - studie, DUR, DSP, ZDS, RDS - rekonstrukce - přepočty zatížitelnosti - autorský dozor, odborná technická pomoc - prohlídky mostů - projekty do zahraničí.

Architektonický ateliér - územními plány - projekty rodinných domů a dřevostaveb.

Služby - autorizovaný stavitel - rozpočty ve stavebnictví, projekty - technický dozor.

Stavební činnost: - domy na klíč - dřevostavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - zednické práce Projekční činnost.

Činnost: - projektové práce ve výstavbě - technický dozor investora - inspekcí nemovitosti.

Služby: - realitní činnost - stavební projekce - inženýrská činnost

Činnost: - projekční a inženýrská kancelář.

Služby - projekty staveb zejména vodních nádrží a vodních toků - inženýrská činnost - zajišťování dotací.

Architektonický atelier - návrh a realizace staveb a interiérů - projektové práce.

Projektová činnost ve výstavbě

Architektonická kancelář - stavební projekce.

Projekčně inženýrská kancelář - stavebně technické průzkumy a pasportizace staveb - zajištění organizace přípravy a realizace staveb (organizace výběrových řízení na dodavatele stavby, subdodavatelů) - konzultační a poradenská činnost - administrace veřejných zakázek a obchodních soutěží včetně úplného právního servisu

Poradenská, kompletní inženýrská a investorská činnost ve stavebnictví: - projektování staveb - dodávky staveb na klíč - rekonstrukce a modernizace - demolice a sanace objektů.

Činnost: - projekce pozemních staveb - inženýrská činnost.

Činnost: - projekční práce ve stavebnictví.

Výstavba inženýrských staveb. Zabezpečení vstupních podkladů: -lokalizace stavby -stavební průzkumy -zabezpečení výběru staveniště.

Služby: - návrh, posuzování obalových konstrukcí budov - dynamické hodnocení konstrukcí a budov.

Činnost: - zpracování projektové dokumentace pro získání dotace zelená úsporám - projekce pozemních staveb.

Služby - projektové dokumentace - architektonické studie - technický dozor a inženýrská činnost.