METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Architektonická kancelář - projektové práce - projekce staveb.

Pozemní stavitelství, developerská a realitní činnost - bytová výstavba a rekonstrukce budov - výškové práce - zateplování - projektové práce.

Stavební projekce, projektování staveb.

Developerská společnost - stavební projekce včetně dodávky staveb.

Designové studio - originální návrhy interiérů i exteriérů - stavební projekce, projektování - poradenství, prodej bazénů.

Nabízíme stavební, výškové a zahradnické práce, rekonstrukce sportovišť, revitalizace, správu a údržbu nemovitostí i projektové činnosti.

Architektonická kancelář - projekce budov.

Projekční ateliér - projekty a dokumentace pro provádění staveb.

Inženýrské služby v oblasti managementu staveb - projektové práce - technický dozor - developerská a realitní činnost.

Příprava a realizace bytových projektů - bydlení pro seniory, družstevní bydlení a nájemní bydlení - projektová a inženýrská činnost - developerská činnost.

Architektonický atelier - rodinné domy - bytové domy - veřejné stavby - novostavby - interiéry

Projektová a inženýrská činnost. Technický dozor.

Služby: -inženýrská činnost v investiční výstavbě a poradenství

Služby: - stavební projekce - inženýring - poradenská činnost - výkon koordinátora bezpečnosti práce - zpracování a kontrola plánu BOZP a zásad organizace výstavby - posuzování vlivů záměrů a koncepcí na životní prostředí -projektování elektrických zařízení bez omezení napětí Stavební činnost

Služby: - návrh a kompletní realizaci veškerých interiérů na klíč - stavební projekce - inženýrská činnost Zakázková výroba nábytku.

Činnost: - zednické práce - stavební projekce - instalatérské práce - montáž stropních panelů

Služby: - developerská činnost v oblasti průmyslových zón, logistických a průmyslových celků - urbanismus - výstavba investičních celků - architektonická a projekční činnost - inženýring a řízení projektů - budování technické a dopravní infrastruktury

Projekce - stavby Kompletní stavební činnost - rodinné domy na klíč

Činnost: - inženýrská činnost - projektová činnost - stavební dozor.

Kreslení stavebních výkresů, zaměření a zakreslení skutečného stavu budov, tvoření výkazu výměr ze stavebních výkresů, určení předběžné ceny stavby, inženýring.

Stavební činnost, výstavba: - pasivní a nízkoenergetické domy - rekonstrukce bytů a koupelen - architektonická a projekční činnost - inženýrská činnost

Architektonický ateliér zpracovává komplexní projektové a inženýrské služby ve stavebnictví. Zabývá se architektonickými studiemi, projekty a inženýrskou činností pozemních staveb, územním plánováním, úpravami veřejných prostor a návrhy interiérů. Typologicky zahrnuje většinu druhů staveb: od rekonstrukce památkových objektů a navrhování ...

Projekční a poradenská společnost - zpracování žádostí Zelená úsporám - energetické posudky.

Studie a výroba projektů pro pozemní stavby.