Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Předprojektová a projektová příprava staveb. Inženýrská a architektonická činnost.

Projektování pozemních staveb. Snižování spotřeby energií v domech.

Služby - projektová dokumentace dřevostaveb - inženýrská činnost -projektové dokumentace na snížení energetické náročnosti -průkazy energetické náročnosti -statické posudky -odborné posudky

Projektování staveb, bytových a rodinných domů a interiérů.

Projektování a výstavba nízkoenergetických domů

Technický dozor investora Inženýrská činnost Vypracování projektové dokumentace

Projekční kancelář techniky prostředí. Projekční kancelář WATÓ zajišťuje projektovou dokumentaci v profesích vzduchotechnika, vytápění a chlazení. Zpracování projektové dokumentace všech stupňů: - studie - dokumentace pro územní řízení - stavební povolení - realizační dokumentace - v nejvyšší kvalitě a v krátkých ...

Služby - geodetické práce - digitální zaměření objektů - projektové práce

Služby: - konzultace v oborech výstavby a provozu telekomunikačních sítí - projekce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zakládání a vedení projektů v oborech telekomunikací a výstavby - speciální projekty pro zvýšení efektivity provozů, změny procesů, apod.

Architektonický a projektový ateliér Kompletní projekty staveb - rekonstrukce a úpravy stávajících objektů - novostavby

-Inženýrská činnost v výstavbě, technický dozor -zprostředkovatelská činnost v oboru stavebnictví

Zpracování investičního záměru, studií a dokumentace. Zajištění profesionálního vedení stavby a kolaudace. Projektová a inženýrská činnost, realizace staveb.

Architektonická a projekční kancelář. Rekonstrukce administrativních místností, domů a bytů, škol, obchodních center, zdravotnictví a kulturní budovy.

Projekce: - pozemní, průmyslové a dopravní stavby

Služby: -projektové práce v oblasti ineteriérů i exteriérů

Služby: - architektura a projekční činnost - technický dozor na stavbě - odhady realizačních nákladů

Služby - inženýrská činnost - manažerské poradenství - pronájem nemovitostí - zprostředkování obchodu - správa, instalace a konfigurace sítí a serverů - centrum sdílených služeb Pracoviště Chomutov Na Bělidle 275, 430 01 Chomutov tel. 725 110 631

Služby: -kompletní servis, údržba a výstavba nemovitostí

Služby - inženýrská činnost - projekční činnost - statika staveb

Služby: - projektová, inženýrská a konzultační činnost v dopravě - dopravní studie a průzkumy

Architektonická a projektová činnost.

Služby: - realitní činnost - služby při přípravě a realizaci developerských projektů - projektová činnost