Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Projekční a architektonická kancelář

Naše služby: - architektonická a inženýrská činnost.

Naše služby: - architektonická, projekční činnost - pronájem bytových a nebytových prostor.

Zabýváme se produkcí podnikatelských nápadů, zpracováním projektů a hledáním investorů. Investujeme do projektů.

Realitní kancelář. Inženýrská činnost v oblasti investiční výstavby. Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu. Projektová činnost ve výstavbě.

Elektroinstalační práce Plynoinstalatérské práce Topenářské práce Zateplovací práce Projekční činnost Zakládání staveb Zednické práce Kovovýroba - zámečnické práce Vodoinstalatérské práce Montáž - vzduchotechnika

Služby: - dopravní infrastruktura - územní plánování - pozemní a inženýrské stavitelství - inženýrské sítě a vodovody - podzemní stavitelství - podzemní zásobníky a úložiště - zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu - projektová činnost ve výstavbě - geologické práce

Stavební a projektová činnost. Finanční a právní poradenství, hypotéční úvěry. Prodej stavebních systémů: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastová okna - dveře - zimní zahrady z profilu REHAU S 730 - dřevěná okna - dveře - zimní zahrady z EURO profilů - stavební komponenty - fasádní systémy z Al profilu HEROAL.

Vypracování projektové dokumentace.

Projektová činnost: - studie stavby - individuální projekty.

Projekční činnost. Stavební projekce.

Stavební firma: -zpracování projektové dokumentace včetně technologií -komplexní stavby občanské a průmyslové -modernizace a rekonstrukce. Charakter staveb: -zdravotnické, školské a církevní stavby -výrobní a průmyslové haly -výstavba obchodů, prodejen a skladů -modernizace a rekonstrukce objektů.

Energetická bilance - snižování energetické náročnosti budov Audity nemovitostí Komplexní posuzování nemovitostí - posudky, měření a diagnostika budov společně s certifikací, energetickým průkazem a projektem Projekce - nemovitosti - rodinné domy Příprava staveb (ke stavebnímu povolení).

Kontejnerová doprava Tesařské práce Dodávka - žaluzie - rolety Dodávka - okna - dveře Montáž - oplocení Geologický průzkum Projektová činnost ve stavebnictví Zemní práce Pokládka - dlažba Výstavba a rekonstrukce budov

Stavební práce. Lepené dřevěné konstrukce. Projekce, realizace: -sportovní, výrobní, skladovací, občanské stavby.

Projektová činnost ve výstavbě -Technické práce v oboru filmové, televizní a zvukové techniky -Poradenství v oboru filmové, televizní a zvukové techniky -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poskytování software Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, ...

Znalecké posudky cen nemovitostí, ceny administrativní a tržní, inženýrská činnost ve výstavbě, zajištění financování a pojištění.

Požární bezpečnost staveb - projektování

Skelet IS a.s. nabízí: -terénní úpravy -komunikace -zemní práce -silnice -chodníky -vodovody a kanalizace -plynovody -inženýrské sítě -inženýring -inženýrské stavby -stavební dozor -veřejné osvětlení -elektrické vedení - venkovní -projektování staveb -stavby na klíč -zámková dlažba -ploty.

Provádíme: - rekonstrukce bytových a nebytových staveb - projektová činnost ve výstavbě.

Nabízíme služby v oblasti energetické certifikace budov (energetické štítky, penb ), energetické náročnosti budov, projektový management, stavební dozor investora a řízení a koordinace dodavatelů stavby.