Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Ing. Jan Trafina
Autorizovaný inženýr Ing. Jan Trafina se zaměřuje na veškeré odborné a projektové práce ve stavebnictví, včetně vedení realizace stavby. Současně nabízí také vypracování požárně bezpečnostního řešení (PBŘ). Je členem České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a sídlí v obci Dlouhý Most v okrese Liberec.
Ing. Jan Trafina
Architektura, návrhy interiérů. Kompletní projektová příprava ve výstavbě, inženýrská činnost, realizace staveb, ekonomické poradenství ve stavebnictví.

Architektonický a projektový atelier.

Statika: - betonové konstrukce. - konstrukce předpjaté - ocelové, skleněné a dřevěné včetně zesilování konstrukcí karbonovými pásky.

Stavební projekce. Developerská činnost. Odborné konference a semináře: - development - architektura - stavebnictví - design. Zahradní a krajinná architektura.

Realizace bytových, občanských a průmyslových staveb, inženýrská činnost ve stavebnictví..

Inženýrská konzultační firma. Stavební inženýrská oblast: - dopravní - územní plánování - geodézie - vodní hospodářství - stavby na ochranu životního prostředí.

Návrhy inženýrské infrastruktury: - návrh stokových sítí - vodovodů - vodohospodářských staveb - vodojemů a celých spotřebišť - matematické posouzení systémů odkanalizování a zásobení vodou - návrh zdravotně technických instalací v objektech.

Společnost Project International a.s. se zabývá komplexními dodávkami technologických celků pro mobilní komunikace..

Každý nový domov začíná velkými plány. A kvalitní, hezké a funkční bydlení si zaslouží všichni. Najdete mezi našimi projekty svůj vysněný. Typové projekty rodinných domů.

Projekce, konzultace: -v oblasti využití geosyntetik ve stavebnictví a ekologii.

Prohlídky potrubí: - kanalizace, VZT, vrty. Stavebně-technické průzkumy kanalizace. Čištění kanalizačního zařízení. Projekční činnost. Provádění a opravy kanalizace. Posudky soudních znalců.

Architektonická kancelář: - projektová činnost ve výstavbě, realizace staveb.

Společnost PENTO spol. s r.o. byla založena v roce 1992 skupinou pracovníků s dlouholetými zkušenostmi v oblasti chemického průmyslu. Hlavní aktivitou společnosti je EPC kontraktační činnost v oblasti chemického a petrochemického průmyslu, rafineriích, průmyslu plynů, energetiky, ale také v potravinářském, sklářském a tukovém průmyslu.

Poskytujeme veškeré služby v oblasti stavebnictví od zhotovení projektové dokumentace až po samotnou realizaci stavby. Poskytujeme veškeré služby v oblasti stavebnictví na vysoké profesionální úrovni: Zhotovíme všechny stupně projektové dokumentace od územně plánovací až po prováděcí. Provádíme inženýrskou činnost ve všech fázích stavební ...

- zpracování odborných dokumentací jako jsou energetické audity, odborné posudky a projektováním tepelné techniky jako jsou tepelné zdroje.

Projektování staveb - plánování, příprava a realizaci staveb.

Zajišťujeme komplexní projektové služby všech stupňů projektové dokumentace administrativních, bytových a průmyslových objektů a inženýrské činnosti. Architektonické a projektové práce: - zpracování architektonických a urbanistických studií - zpracování návrhů stavby - zpracování dokumentace pro územní rozhodnutí - zpracování ...

Inženýrská činnost při přípravě a realizaci staveb. Projektová dokumentace: - stavební práce - vnitřní vybavení objektů. Poradenství: - investiční výstavba - zpracování podkladů pro získání státních dotací vyhlašovaných programů.

Průzkumy, projekty, expertízy: - sanace vlhkých staveb - technologie obnovy povrchů: - omítky - kamnné povrchy. Návrhy obnovy historických objektů.

Konzultační, projekční a inženýrské služby ve výstavbě.