METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

Nabízíme projektovou přípravu, detailní projekty staveb, inženýrskou činnost včetně zajištění předání stavby k užívání.

Projekční kancelář se zaměřením na pozemní stavby, jako jsou objekty pro bydlení, obchod, kulturu, administrativu, sport, školství, zdravotnictví, výzkum, služby, výrobu a skladování Jsme držitelem certifikátu systému managementu jakosti dle standardů:ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001

Provádíme pozemní, vodohospodářské, inženýrské a průmyslové stavby. Zajišťujeme projektovou dokumentaci.

Komplexní činnost ve stavitelství. Architektonicko - projekční kancelář.

Plánování, provádění: - projekční práce - konstrukční práce. Řízení projektů.

Projekčně-architektonický atelier se zabývá tradičním navrhováním staveb a vlastním stavebním systémem Cubespace Modular Building System.

Služby: - inženýrská a projektová činnost. - realizace staveb. - poradenská činnost. - školení a semináře.

Technologické projekty pracovišť, dílen, závodů. Realizace nových technologií. Modernizace strojírenských výrob. Dodávky: - strojů - atypických zařízení - manipulačních a skladovacích prostředků.

Nabídka projektových činností ve výstavbě a provádění staveb včetně jejich změn a udržovacích prací.

Projektová činnost v oblasti zdravotní techniky a vodohospodářských staveb Projekční kanceláře všeho druhu, dozor, zkušebnictví, normalizace

Služby: - zpracování projektové dokumentace - poradenská činnost a přípravné práce - instalace závlahového systému včetně konzultace s Vaší zahradnickou firmou - opravy, údržba, a zazimování systému.

Projekční a statická kancelář se zaměřením na statiku staveb, dopravní stavby a pozemní konstrukce s působností nejen v Praze, ale i v celé České republice.

Projektová kancelář zajišťující komplexní služby v oblasti: - projektování - inženýringu se specializací na stavby pro sport a volný čas.

Návrh nosných konstrukcí: - betonových - zděných - ocelových - dřevěných - základových - geotechnických - spřažených - kombinovaných konstrukcí na účinky požáru. Další služby: - novostavby a rekonstrukce - monolitické a prefabrikované konstrukce - předpínané konstrukce - studie - dokumentace - autorský ...

Společnost se specializuje na zajištění a provádění technického dozoru investora.

Centrum pro přípravu a inženýrskou činnost pro komplexní stavební výrobu: - dopravních - vodohospodářských - inženýrských - občanských - bytových staveb. Zabezpečuje komplexní dodávky: - občanských - průmyslových - inženýrských stavebních děl. Disponuje kapacitami na výrobu betonu, prefabrikátů a souvisejících speciálních ...

Projektová a inženýrská činnost. Dodavatel garážových vrat a dveřních systémů.

Expertní a projekční kancelář. Výčet hlavních poskytovaných služeb v oboru stavební izolace a stavební fyzika: - konzultace a odborné poradenství - expertní posudky - znalecké posudky - projekty - stavební dozory - měření (akustika, tepelná technika, osvětlení) - laboratoř akustiky - energetické audity - příprava ...

Poskytování projekčních, stavebních a inženýrských činností v oboru dopravních a inženýrských staveb.

Projektová činnost ve stavebnictví, provádění staveb, zprostředkovatelská činnost ve výstavbě, provádění geotechnických zkoušek, návrhy a realizace interiérů.

Společnost ISTAR s. r. o. je zaměřena převážně na zajišťování inženýrské činnosti a investorských služeb při investiční výstavbě.

Projektujeme bytové, občanské a průmyslové stavby včetně rekonstrukcí. Zajišťujeme architektonické studie, statické posudky, investiční záměry, stavební povolení, kolaudace, inženýrskou činnost, pasportizace objektů a zaměření stávajících stavů.

Projektování občanských a průmyslových staveb, čerpacích stanic, rodinných domů a půdních vestaveb, návrhy interiérů a zajištění technického dozoru.

Projekční činnost Projekční činnost stavby, domy Projekční činnost - vodovody - kanalizace